FOTO KİTAP

Online Foto Kitap Oluşturun!

Sevgilinize romantik, yıllarca hatırlanacak ve ikinize özel bir armağan vermek istemez misiniz? En güzel zamanlarınızı sürekli hatırlamak, her seferinde aynı duygularla geçmişi anımsamak güzel olmaz mıydı? Bunun için en iyi yöntemlerden biri anılarınızı bir ömür boyu saklayacağınız bir foto kitap oluşturmaktır. Tasarımını dilediğiniz gibi yapacağınız, en güzel fotoğraflarınızla süsleyeceğiniz bu aşk kitabı hem sizin hem sevdiğiniz insan için çok güzel bir hediye olacak. Üstelik SevgiliKitabi.com kitabınızı tasarlama işlemini de kolaylaştırıyor. Online foto kitap tasarlama işi, tasarım panelimiz yardımıyla hem çok kolay hem çok eğlenceli olacak.

online foto kitap

Sevgilinizle paylaştığınız o unutulmaz anları kendi tasarımınız olan bir foto kitapta toplamak istemez misiniz? “Aşk-ı Derun” foto kitapla ona olan sevginizi hem sözlü hem de görsel olarak anlatabilirsiniz böylece sevginizi ölümsüzleştirebilirsiniz.

SevgiliKitabi.com üzerinden pratik bir şekilde online foto kitap olarak düzenleyebileceğiniz “Aşk-ı Derun” foto kitapta ister kendi eklediğiniz yazı ve fotoğrafları kullanabilir, isterseniz site içerisindeki mevcut metin ve görselleri kullanabilirsiniz. Beraber ilk fotoğrafınız, doğum günü kutlamalarınız, sevgililer gününüz ve diğer en romantik anlarınızı ekleyebilir, fotoğraflarınızın yanına o güne dair notlar düşebilirsiniz. Sizin için anlamlı olan bir metni ekleyebilir ya da sevdiğiniz insana duygularınızı güzel sözlerle anlatabilirsiniz. Her şey sizin zevkinize ve tasarım yeteneğinize kalmış. Foto kitap hazırlama süreci işte bu kadar kolay!

Online Foto Kitap Hazırlama

“Aşk-ı Derun” foto kitabınızı standart ve ya büyük ebatta seçebilirsiniz. Kalın kapak, özel kutusunda ambalajlı ve 200’e kadar sayfa ekleyebileceğiniz “Aşk-ı Derun” foto kitap, her baktığınızda size o güzel anları tekrar yaşatacak, aşkınızın zaman tünelinde keyifli bir yolculuğa çıkaracak. Fotoğraflarınıza efekt ekleyebilir, boyutunu değiştirebilir, yazılarınızı düzenleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu harika foto albümü sepetinize eklemek ve kısa sürede ulaşacağınız bu muhteşem hediyenin tadını çıkarmak.

Sevgiliye hediye tasarımınızı tamamladıktan sonra hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz. Kitabınız en kısa zamanda  oluşturulacak, özel ve şık kutusuyla birlikte adresinize teslim edilecek. Siz de ister sevdiğiniz insanın doğum gününde  ister yıldönümü  kutlamalarınızda ona sürpriz yapabilirsiniz. İstediğiniz herhangi bir zaman diliminde bu özel kitabı ona hediye edip, sevginizi en güzel ve anlamlı şekilde ona göstermiş olacaksınız!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı