FOTO KİTAP

Anneye En Özel Hediye İçin Doğru Adrestesiniz

Her şeyin dijitalleştiği bu zamanlarda elimizde son model telefonlarımızla,kameralarımızla her anımızı fotoğraflayıp tüm sosyal mecralarda paylaşıyoruz.Peki özene bezene çektiğimiz bu hatıralarımıza dokunabiliyor muyuz? Cevabımız tabii ki hayır. En güzel anlarımızı kaydediyoruz, hep bizimle kalsınlar diye kayıt altına alıyoruz. Ama sonrasında birkaç kez bakıp unutuyoruz. Kimi zaman albümlere ekliyoruz kimi zaman kutularda saklamaya çalışıyoruz. Ancak bunlar anılarımızı saklamak için en doğru yol olmayabilir. Çünkü zamanlar fotoğraflarınız zamana yenik düşer ve sararabilir, hasar alabilir ya da en kötüsü kaybolabilirler. Peki böyle bir durumla karşılaşmamak için ne yapmalı. İşte SevgiliKitabi.com olarak size bu konuda güzel bir fikir vereceğiz. İster kendinize ister sevgilinize ya da anneye en özel hediye için sipariş verebileceğiniz foto kitaplar ile sevdiğiniz insanları mutlu etmek çok kolay!

anneye en özel hediye

Fotoğrafları sadece saklamak değil onlara hayat vermek de istiyorsanız, albümde saklamaktan daha güzel şeyler yapabilirsiniz. Mesela her fotoğrafınıza kendi duygularınızla hayat verip, bunu çok tatlı bir kitap haline getirebilirsiniz. SevgiliKitabi.com sitemizde bulabileceğiniz birbirinden renkli bu kitaplar ile sevdiklerinize hayat boyu unutamayacakları muhteşem bir hediye hazırlayın.

Anneye En Özel Hediye İçin Tek Adres

Hediyenizi kolayca hazırlayabilmeniz için kolayca kullanabileceğiniz bir online tasarım paneli hazırladık size. Bu panel yardımıyla fotoğraflarınızı sisteme kolayca ekleyebiliyor, metin editörümüzü kullanarak sayfalarınıza en güzel duygularınızı ya da güzel sözleri ekleyebilirsiniz. Kitabınızı oluşturmak için hazır şablonlarımızı kullanabilir ya da sıfırdan sadece kendi zevkinizi taşıyan sayfalar tasarlayarak tamamen size özel bir kitap hazırlayabilirsiniz. Bu mutlu günde en özel yılbaşı süprizi ile sevdiklerinizi mutlu etmek aslında bu kadar basit!

Aslında sistem çok kolay olsa da birbirinden tatlı şablonlar arasından seçim yapmak bir o kadar zor. Bu konuda hazırlık yaparken oldukça zorlanacağınıza da eminiz. Ama ne hazırlarsanız hazırlayın sadece sevdiğiniz kişiye özel hediye olduğu ve tamamen sizin el emeğinizi yansıtığı için çok değerli bir hediye olacağından da eminiz.

Yılbaşı hediyesi olarak sevdiklerinize ne alacağınızı düşünmenize hiç gerek yok. İster sevgiliye ister arkadaşa ister anneye en özel hediye seçenekleri için ilk adresiniz SevgiliKitabi.com olsun.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı