FOTO KİTAP

Bebeğe İlginç Hediye Fikirleri Sizi Gülümsetecek

En sevdiğiniz dostlarınız şu günlerde müthiş bir heyecan taşıyorlar. Bebekleri dünyaya geldiğinden beri hayata bir başka bakıyorlar. Mutlulukları kelimelerle tarif edilemez. Siz de bu güzel mutluluğu paylaşan yakın dostları olarak en az onlar kadar heyecanlısınız. Bu güzel heyecan sonrası aklınızda beliren bir soru var: “Acaba hediye olarak ne alabilirim?” Biz de sizlere bebeğe ilginç hediye fikirleri sunmak için buradayız. En anlamlı ve en orijinal hediyeleri bulabileceğiniz SevgiliKitabi.com’da mutlaka beğeneceğiniz bir alternatif bulacaksınız.

bebeğe ilginç hediye fikirleri

Kimileri yeni doğmuş bebek hediyesi olarak giysi almayı uygun bulur, kimileriyse sevimli oyuncakların en tatlı hediye olduğunu düşünür. Ancak siz tüm bunlardan farklı, klasik bebek hediyesi tanımından farklı sıradışı bebek hediyeleri arasından seçim yapmak istiyorsanız en anlamlı hediyelerden biri olan bebek kitaplarımıza bayılacaksınız.

Bebeğe İlginç Hediye Fikirleri

Yeni anne-babaya hediye olarak düşünülebilecek en anlamlı seçeneklerden biri olan “Aramıza Hoşgeldin” bebek foto kitabı, büyüdüğü zaman o güzel günlerini görmesi açısından bebek için de hoş bir hediye olacak. Bu güzel kitap ile doğumundan ilk gülümsemesine, ilk adımlarından ilk çıkardığı dişe kadar en güzel hatıraları bu kitapta yer bulacak kendine.

Bu kitaba hediye etmeye karar verdiyseniz, nasıl hazırlayacağınızı anlatalım şimdi de… Öncelikle SevgiliKitabi.com sitesine üye olmanız gerekmekte. Sonrasında “BU KİTABI DÜZENLE” butonu ile ulaşacağınız online düzenleme paneli ile istediğiniz her düzenlemeyi yapabileceksiniz. Yeni doğmuş bu meleğin en güzel fotoğraflarından seçim yapmanız gerekecek öncelikle. Sonrasında tasarım panelinde bulunan “FOTOĞRAF YÜKLE” butonu yardımı ile  sayfalarınıza kolaylıkla fotoğraf eklemesi yapabileceksiniz. Bir bebek kitabına çok yakışacak rengarenk, tasarım objelerini sayfalarınıza ekleyerek, tatlı mı tatlı bir tasarıma sahip olabilirsiniz.

Yenidoğan hediyesi olarak çok değerli olan bu bebek kitapları, zamana yenilmeyecek anıları saklayan çok özel bir seçim olacak. Dilediğiniz adet sayfa sayısı ile basıma yollayabileceğiniz “Aramıza Hoşgeldin” bebek kitabı, siz siparişinizi oluşturduktan sonra 3 iş günü içinde hazırlanacak ve adresinize teslim edilecek. Siz de kargonuzun elinize ulaşmasından sonra, bu güzel hediyeyi sevdiklerinizle paylaşmak için sabırsızlanacaksınız. Bebeğe ilginç hediye fikirleri ile onların yüzünde kocaman bir gülümseme yaratmak sadece sizin elinizde…

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı