FOTO KİTAP

Bebeğe Hediye Ne Almalı?

O en güzel günler geldi çattı. Hayatınıza yepyeni bir renk ve anlam geldi. Çünkü en sevdiğiniz insan dünyaya bir melek getirdi. Bu kişi kızınız, gelininiz, kardeşiniz ya da en yakın arkadaşınız olabilir. Kim olduğu hiç fark etmez çünkü hayatınız bu günden sonra çok daha renkli, çok daha eğlenceli olacak bu kesin! En sevdiğiniz insanın, her zaman olduğu gibi, yine yanındasınız ve bu mutlu anlarını doya doya paylaşmak istiyorsunuz onunla. Ancak işin bir de başka bir yönü var. Kafanızı kurcalayan bir soru: “Bebeğe hediye ne almalı?”

bebeğe hediye ne almalı

Yakınları bebek sahibi olan kişiler için hem keyifli hem de zor bir sorudur bu. Şimdiye dek bu soruya verilen cevaplar oldukça klasiktir. Ya altın takılır ya bebek kıyafetleri alınır ya da tatlı tatlı oyuncaklar getirilir. Öyle ki bebeğin odası tüm bunlarla dolar taşar. Bazen aynı üründen 3-4 tane hediye alınmıştır ve anne-baba bunlarla ne yapacağını bilemez. Ya kenara ayrılır ya da başka bir bebeğin kullanması için verilir. Siz de bu hediye alternatiflerini bir kenara bırakıp, manevi değeri olan bir hediye alma istiyorsanız en doğru yerdesiniz.

Bebeğe Hediye Ne Almalı?

SevgiliKitabi.com’da yer alan en tatlı kitaplardan biri olan “Pembe Patikler” güzelliği ile sadece anne-babaları değil herkesi büyülüyor. En güzel bebek hediyeleri arasında hatırı sayılır bir yere sahip bu kitaba sahip olmak da bu kitabı hazırlamak da çok kolay!

Öncelikle sitemize üyeliğinizi gerçekleştiriyorsunuz. Sonrasında kitabın sayfasına girip “BU KİTABI DÜZENLE” butonuna tıklıyorsunuz. Böylece online tasarım panelimize ulaşmış oluyorsunuz. Online tasarım paneli kitabınızı rahatça ve istediğiniz şekilde düzenleyebilmeniz için oluşturulmuş özel bir yazılım. Bu paneli kullanmak o kadar basit ki hiçbir grafik programı vs. bilmenize gerek yok!

Minik meleğin en güzel fotoğraflarını kolaylıkla sayfanıza ekleyebilir, ona yıllar sonra bile saklayacağı çok anlamlı bir albüm kitap hediye edebilirsiniz. O en masum,en tatlı halleriyle solu bu kitap, kapağı her açıldığında çevresine mutluluk saçacak! Kitabı oluşturma esnasında bile kendinizi tutamayacağınıza garanti verebiliriz.

Yeni doğmuş bebek hediyesi olarak son derece anlamlı ve tatlı bir hediye olan “Pembe Patikler” vereceğiniz en güzel hediye olacak!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı