TAKVİMLER

Sevgiliye Alınacak Hediyeler Sizi Bekliyor

Herkese alınacak hediye özeldir ama sevgiliye alınacak hediyeler en özelidir. İster yılbaşı olsun ister Sevgililer Günü, böyle özel zamanlarda sevgilimize olan bağlılığımızı ve aşkımızı gösterme imkanı buluruz. Ama burada en önemli olan ona en uygun hediyeyi almak ve kendisini özel hissetmesini sağlamaktır. Kimi zaman bunun için uzun uzun uğraşlar veririz. Dükkan dükkan dolaşırız, bin bir hediye arasından en doğru seçimi yapmak için çabalar dururuz. Hem onu çok mutlu edecek hem de bir ömür boyu saklanacak bir hediye bulmak istiyorsanız daha fazla aramanıza hiç gerek yok! SevgiliKitabi.com’da her zevke ve her beğeniye uygun bir hediye bulmanız mümkün.

sevgiliye alınacak hediyeler

Sevdiğimiz insana alacağımız hediyenin özel ve farklı olması gerekir. Bu nedenle arkadaşlarınıza çok daha kolay hediye seçebilirken, sevgilinize alacağınız hediye ile ilgili bir türlü karar veremez, çoğunlukla kararsız kalırsınız. Oysa ki şimdi size tavsiye edeceğimiz romantik hediye ile bir yıl boyunca sevgilinizin hep yanında olabilir, birbirinize olan aşkınızı sürekli olarak taze tutabilirsiniz.

En güzel fotoğraflarınızla, en özel anılarınızla süslü bir takvim hazırlamayı tavsiye ediyoruz size bu yıl. SevgiliKitabi.com’da bulabileceğiniz farklı hediye seçenekleri ile güne hep güzel, hep gülümseyerek başlayacaksınız.

İster dikey ister yatay masa takvimi isterseniz de duvar takvimi hazırlayabilirsiniz. Ofisinizde, evinizde ya da takvim kullanacağınız her yerde bu masa takvimleri yüzünüze kocaman bir gülümseme oluşmasına neden olacak. Üstelik bu takvimin bir benzeri daha yok, bu takvim sadece size özel olacak.

Sevgiliye Alınacak Hediyeler İçin

Sevgililer günü hediyesi olarak ideal bir hediye olacak olan bu takvimler, sizin içinizdeki yaratıcı kişiliği de ortaya çıkartacak. “Nasıl olacak bu?” derseniz hemen söyleyelim, hediyenizi kendi ellerinizle siz hazırlayacaksınız. Tabii bunu yaparken tasarım panelimiz size destek olacak.

Online olarak kullanacağınız tasarım panelimiz için hiçbir program bilgisine gerek yok! Tüm fotoğraflarınızı kolayca, tek tuş yardımı ile takvim sayfalarınıza ekleyebileceksiniz. Dilediğiniz fotoğrafı istediğiniz ay sayfasına ekleyebileceksiniz. Mesela tanıştığınız ay için farklı bir fotoğraf ekleyebilir ya da yaz aylarında en mutlu tatil anılarınızdan birini kullanabilirsiniz. Her şey size kalmış!

Sevgiliye alınacak hediyeler denilince akla gelen ilk adres olan SevgiliKitabi.com’a bakmadan sakın Sevgililer Günü alışverişinizi yapmayın.

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı