SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİTAKVİMLER

Bayan Sevgiliye Hediye Seçmek Artık Çok Kolay

Sevdiklerimizle birlikteyken hayat güzel. Onlarla anlam kazanıyor her geçen günümüz. Ailemiz, arkadaşlarımız sevdiğimiz o özel insan hayatımızı renklendirirler. Biz de onlara lan sevgimizi ve bağlılığımızı göstermek için elimize geçen fırsatları değerlendirmeye gayret ederiz. Bu da genellikle özel günlerde onları mutlu ederek olur. Mesela yılbaşı hemen yanıbaşımızda…Sevgililer Günü’ne ise çok çok az bir zaman kaldı. Siz sevdiğiniz insanlara ne alacağınızı düşünürken, biz SevgililerKitabi.com olarak size bu konuda yardımcı olmak istedik ve güzel bir hediye alternatifi oluşturacak fikirleri derledik. Özellikle sevgiliniz için birbirinden güzel hediyeleri sayfamızda bulabilir, ister erkek ister bayan sevgiliye hediye tercihlerini uygun fiyat ve ödeme koşulları ile yapma imkanı bulabilirsiniz.

bayan sevgiliye hediye

SevgiliKitabi.com’da sevgilinize sürpriz hediye olarak seçebileceğiniz pek çok alternatif mevcut. Kitaplar, tişörtler, defterler, sevgili kitapları ya da foto kitaplar… Ve bir de takvimlerimiz var tabii. İster kendinize ister sevgilinize, tüm yıl bakmaya doyamayacağınız harika bir takvim hazırlayabilirsiniz. Böylece sevgilinize tamamen sizin elinizden çıkmış harika bir hediye verebilirsiniz. Sevgililer günü 14 şubat‘ı bu hediye ile çok daha özel kılabilirsiniz.

Peki bu hediyeyi nasıl hazırlayacaksınız? Hiç gözünüz korkmasın, takviminizi çok kısa bir sürede ve eğlenerek hazırlayabileceksiniz. Çünkü takviminizi kolayca hazırlayabilmeniz için size özel hazırladığımız online tasarım panelimiz ile bu işlemleri yapmak çocuk oyuncağı olacak. Peki online tasarım panelimiz ile takviminizi nasıl düzenleyebilirsiniz? Hemen anlatalım.

Bayan Sevgiliye Hediye Seçmek Artık Çok Kolay

Öncelikle takviminize fotoğraflarınızı ekleyebileceksiniz. 12 aya 12 adet fotoğraf ekleyebilir, kapak olarak isterseniz farklı bir fotoğraf kullanabilir ya da kendinizin dizayn ettiği bir tasarım kullanabilirsiniz. Fotoğraflarınızın üzerine tasarım panelimizde yer alan birbirinden sevimli ve renkli tasarım objeleri ekleyebilir, çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Eğer biraz daha romantik olmak isterseniz metin editörümüzü kullanarak duygularınızı takvim sayfalarınıza kendi cümlelerinizle yazabilir yada sizin için hazırlamış olduğunuz güzel sözler arasından seçim yapabilirsiniz. İşte bayan sevgiliye hediye hazırlamak bu kadar kolay!

Bu yıl kafanızda Sevgililer Günü için romantik sevgili hediyesi almak varsa SevgiliKitabi.com’da aradığınızdan çok daha fazlasını bulacaksınız. Havale ya da kredi kartı ile ödeme imkanı bulabileceğiniz sitemizde sizin için de uygun bir hediye mutlaka var!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı