SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

Sevgililer Günü İçin Yeni Bir Başlangıç

Yaklaşan Sevgililer Günü’nü var olan bir aşkı sağlamlaştırmak veya yeni bir aşkı filizlendirmek için fırsata çevirmek gerek. Malum bu kadar “özel” bir gün senede bir kez geliyor. İlişki durumunuz ne olursa olsun sevginin, sevgilinin ve aşkın güzelliğini tatmaya, hissetmeye ve yaşamaya çalışmalı mutlaka. Bunun en temel yolları sevgiliye hediye vermek ve ona sevgililer günü mesajları yollamak olsa gerek. Fakat bunlar tek başına sevginin pekiştirilmesi, Sevgililer Günü’nün anlamının yakalanması için yeterli olmayacaktır.

Birine uzun zamandır aşık halde olabilirsiniz mesela… Ya da yeni başlamış bir ilişkinin taze mutluluğu sarıyordur ruhunuzu. En kötü ihtimalle ise yalnızsınızdır ve Sevgililer Günü’nün sizin için hiçbir anlam ifade etmediğini düşünüyor ve bu doğrultuda etrafta çifte kumruları görecek olmanın sinirlerinizi bozabileceğini düşünüyor olabilirsiniz. Ancak daha detaylı düşününce hayata, sevgiye ve aşka dair güzellikler yakalayabiliyor insan. Bu noktada kendinize ufak hatırlatmalar yapmanızda fayda var. Mesela şimdiye kadar yaşadığınız ilişkilerde en çok kimi sevmiştiniz? Veya en güzel anımsadığınız hatıralar kime ait? Bu soruların cevaplarıyla birlikte yaşadığınız yada yaşattığınız pişmanlıkları da kendinize hatırlatmanız gerek. Çünkü bunlar sizin en büyük tecrübeleriniz. Tüm bunları hatırladıktan sonra iç sıkıntısına düşmeye hiç gerek yok çünkü elde ettikleriniz bir hayli fazla ve bu yüzden de oldukça donanımlısınız. Kafanızı kurcalayan bir sevginin karşısına daha güçlü bir şekilde tekrar çıkmak ve iyisiyle kötüsüyle yüzleşerek aşkın tarafında olmak bile Sevgililer Günü’nün özel ve güzel tarafını yakalamanızı sağlayabilir. Sevdiğiniz kişiye yazacağınız Sevgililer Günü sözleri, alacağınız bir romantik hediye ümidi kestiğiniz, kurumaya yüz tutmuş bir aşkı bile tekrardan canlandırabilir. 14 Şubat Sevgililer Günü’nün büyüsü sizinle birlikte sevdiğinizi de sarabilir ve kim bilir belki de ömür boyu sürecek bir aşkın başlangıç noktasını oluşturur.

6-sevgililer günü için yeni bir başlangıç

Bazı insanlar ise yeni bir başlangıç için eskilere dönmez, dönemez. Bunun nedenleri onların en derin yerlerinde gizlidir. Fakat bilmeleri gerekir ki çaresiz değillerdir. Yeni bir aşk için gerçekleştirilecek mücadelenin başlangıcı olabilir Sevgililer Günü. Umutsuzluk ve karamsarlığa kapılmak yerine denemek, yaşamak, tecrübe etmek ve birine bir şans vermek de Sevgililer Günü’nün anlamına anlam katabilir, onu sizin için çok daha güzel bir güne dönüştürebilir. Yaşanılan hayatın geçiciliği size sevmek için gerekli azmi vermeli. Sonuçta kısa hayatlarımızı yaşayan insanlar olarak bize düşen en önemli görev bu hayatı oldukça sevgi dolu, huzurlu ve aşkla yaşamak. Yani Sevgililer Günü git gide yaklaşırken etrafınıza daha iyi bakmalısınız. Görmeli, hissetmeli, tanımalı ve güvenmeye çalışmalısınız. Hissedeceğiniz bir sevgiyi, göreceğiniz ilgiyi ve yaşayacağınız güzellikler zihninizde olmalı ve inanmalısınız. Çünkü elde edeceğiniz mutluluk sadece sevgiliniz ve size özel olacak. Bu mutluluk ise hayatınızı daha yaşanılır kılarken Sevgililer Günü’ne hiç unutamayacağınız anlamlar katmanızı sağlayacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı