FOTO KİTAPSEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

Sevgiliye Sürpriz Hediyelerin Tam Zamanı!

Ekim aynın sonuna yaklaşıyoruz, karlı Aralık günleri çok yakın. Yılbaşına ise çok çok az vakit var. Kutlama, eğlence planları başladı bile. Yılbaşından sonra ise sevgililerin merakla ve sabırsızlıkla bekledikleri sevgililer günü var sırada. O gün için hazırlıklar şimdiden sevgililerin kafasını meşgul etmeye başladı bile.  O özel gün için en keyifli, en eğlenceli kutlama ne şekilde yapılır araştırmalara başlamış olmalısınız. Bir de işin hediye kısmı var. Sevgililer gününü özel kılan şeylerden biri hem sevdiğinizle birlikte olmak hem de sevgiliye sürpriz hediyeler sunarak, onu şaşırtmak ve mutlu etmektir. Şimdiye kadar bu özel gün için nasıl bir hediye seçimi yapacağınıza karar vermediyseniz SevgiliKitabi.com’a gelerek, sunduğumuz farklı ve orijinal hediye alternatiflerimiz arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

sevgiliye sürpriz hediyeler

En güzel anılarınızı bir ömür boyu saklayacak bir hediye hazırlamak ister miydiniz? Sevdiğiniz insanla olan aşkınızı ölümsüz kılmak için en güzel hediye alternatiflerinden birisi özel foto kitaplarımız. Bu kitaplar kapağından son sayfasına değin buram buram aşk dolu bir hediye olacak. Üstelik bu hediyeyi, sadece bilgisayarınızı kullanarak dilediğiniz gibi tasarlayabilir ve sadece ikinize özel bir hediye oluşturabilirsiniz.  Sevgililer günü fikirleri arasında en romantiklerinden biri olan bu foto kitaplar ile sevdiğiniz insanın size yeniden aşık olmasını sağlayın!

Kitabınızı seçtikten sonra hemen SevgiliKitabi.com’a üye kaydınızı yapıyorsunuz. Sonra bilgisayarınızın başına oturup kitabınızda yer almasını istediğinizi fotoğraflar arasından en beğendiklerinizi bir kenara ayırıyorsunuz. Ve sıra geliyor kitabınızı düzenleme işlemine.

Sevgiliye Sürpriz Hediyeler

Bu işlemi gerçekleştirmeniz için size online tasarım panelimiz yardımcı olacak. Bu panel yardımı ile kitabınızın sayfalarınızı arzu ettiğiniz şekilde düzenleyebileceksiniz. Dilediğiniz fotoğrafları ekleyebiliyor, sayfanıza güzel ve anlamlı sözler ekleyebiliyorsunuz. Panelde bulunan diğer tasarım objelerini de kullanarak kitabınızı sadece size özel bir hale getirebiliyorsunuz. Bu hediyeyi hazırlarken tüm düzenlemeler sizin zevkinize göre sizin tarafınızdan oluşturulacak. Zaten kişiye özel hediye hazırlamanın en güzel tarafı da bu olsa gerek!

Kararınızı vermeden gelin SevgiliKitabi.com’a, sunduğumuz ilginç sevgililer günü hediyelerine mutlaka göz atın. Havale, kredi kartına taksit ya da kapıda ödeme seçeneklerini değerlendirip, sevgiliye sürpriz hediyeler siparişinizi hemen oluşturun. Sevdiğiniz insanı mutlu etmek için bu fırsatı sakın kaçırmayın!

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı