SEVGİLİ KİTAPLARI

Sevgiliye Yılbaşı Hediye Seçenekleri

Bu sene sevdiğiniz insana yine parfüm mü alacaksınız? Ya da bir kazak, belki bir makyaj malzemesi ya da kravat? Her sene, özel günlerde buna benzer hediyeler almaktan sıkılmadınız mı? Cevabınız muhtemelern “evet” olacak. Bunlar gibi sıradan hediyeler almak istemiyorsunuz ama nasıl, nereden en uygun hediyeyi seçeceğinizi bilmiyorsunuz. O zaman en doğru adrese geldiniz. SevgiliKitabi.com’da en anlamlı ve en romantik hediyeleri bir arada bulabilirsiniz. Sevgiliye yılbaşı hediye seçenekleri arayışınıza gönül rahatlığı ile son verebilirsiniz.

sevgiliye yılbaşı hediye seçenekleri

Hediye en çok karşınızdaki kişiye özel hazırlandığında, sadece onun için olduğunda bir anlam taşır. Bu nedenle her sene benzer hediyeler vermek, sevdiğiniz insana kendini yeterince özel hissettirmeyebilir. Bu nedenle en güzeli kendi ellerinizle ona sürpriz bir hediye hazırlamaktır. Çünkü doğum günleri, sevgililer günü ya da yeni yıl sevgiliye hediye ile daha keyifli ve çok daha anlamlı.

Onu şaşırtmak ve özel hissettirmek için aşk hikayenizi konu alan bir hikaye hazırlamak istemez misiniz? Aşkınızın başladığı ilk günden bu ana değin yaşadığınız iyi-kötü, acı-tatlı pek çok anıyı kitabınızın sayfalarına yansıtarak, ona, hiç unutamayacağı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Sevgiliye Yılbaşı Hediye Seçenekleri

Onu yılın her günü sevdiğinizi gösteren “365 Gün” sevgili kitabımız, hazırlayabileceğiniz sevgili kitabı örneklerinizden sadece bir tanesi. Bu kitap kapağı gibi tüm sayfalarıyla aşk ve sevgi dolu! Tamamen size, ikinize özel bir hediye olacak bu anlamlı hediyeyi hazırlamanız da son derece kolay ve eğlenceli olacak! Çünkü tasarım panelimiz kitabınızın her aşamasında size yardımcı olacak. Üstelik bu paneli kullanabilmeniz için hiçbir grafik ya da program bilgisine sahip olmanıza da gerek yok!

sevgiliye yılbaşı hediye seçenekleri

“BU KİTABI DÜZENLE” butonuna tıkladıktan sonra ulaşabileceğiniz tasarım panelimizde her düzenlemeyi tek tuş ile yapabilme imkanına sahipsiniz. Mesela sizin için hazırlamış olduğumuz şablon sayfaları hemen düzenlemeye başlayabilir ya da sadece kendi beğeninize göre bir sayfa yapabilirsiniz. Bilgisayarınızda yer alan fotoğraflarınızı sayfalarınıza aktarabilir, bu fotoğrafları daha anlamlı hale getirmek için sayfalarınıza özlü sözler ekleyebilir ya da panelimizde bulabileceğiniz renkli tasarım objeleri ile süsleyebilirsiniz. Sevgiliye yılbaşı hediye seçenekleri arasında en özelini kolayca hazırlayabilirsiniz.

İster sevgiliye, ister eşe yılbaşı hediyeleri seçenekleri arasında en romantik ve anlamlı olan bu sevgili kitapları uygun ödeme seçenekleri ile SevgiliKitabi.com’da sizleri bekliyor!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı