SEVGİLİ KİTAPLARI

Sevgiliye Alınacak En İlginç Hediye

Sevgilinizi üzdünüz ve gönlünü nasıl alacağınızı düşünüyorsunuz. Onun gönlünü yeniden kazanarak aranızdaki buzları eritebilir ve kaldığınız yerden yeniden başlayabilirsiniz. Nasıl mı? Ondan en esprili ve içten şekilde özür dilediğiniz gösterecek “Özür Dilerim” sevgili kitabı ile… Kırgın bir sevgiliye alınacak en ilginç hediye ne diye sorarsanız, bizce bundan daha anlamlısını kolay kolay  bulamazsınız.

Sevdiğiniz insanın kalbini kırdınız ve sizi bir türlü affetmiyor. Siz de özrünüzü dile getirmek için bin bir çeşit yol arıyorsunuz. Aslında kadınlar karşılarındaki erkeğin ona gerçekten değer verdiğini hissettikleri an affetmeye hazır olurlar. Siz de onu ne kadar çok sevdiğinizi ve romantik bir erkek olduğunuzu, kadın sevgiliden özür dilemenin en güzel yolu olan “Özür Dilerim” kitabı ile gösterebilirsiniz.

Kadınlar genelde duygusaldır ve onu sevdiğinizi veya pişmanlıklarınızı yalnızca sözle söylemekten öte elle tutulur bir şeylerle karşılarına çıkmanızı beklerler. İşte bu kitap sayesinde siz de bunu başarmak için büyük bir adım atmış olacaksınız. Kitabın sayfalarını çevirir çevirmez yaptığınız bu ince ve düşünceli hareketten dolayı samimiyetinize inanıp sizi affetmesi an meselesi.

sevgiliye alınacak en ilginç hediye

Peki ya bir kadın olarak kendinizi affettirmek istiyorsanız? Merak etmeyin sizin de bu tatlı kitaptan hazırlama şansınız var. “Beni affet sevgilim. Biliyorum seni çok kırdım ve üzdüm. Emin ol ben de senin kadar üzüldüm. Biliyorum sen bunların hiçbirisini hak etmiyorsun. Haydi gel tüm olanları unutalım ve eski güzel günlerimize kaldığımız yerden devam edelim.” gibi birçok cümle kurmanıza rağmen başarılı olamadıysanız erkek sevgiliden özür dilemenin en güzel yolu olan bir sevgili kitabına ne dersiniz?

Sevgiliye Alınacak En İlginç Hediye

Kitabı düzenlerken ister hazır şablonları kullanın, ister güzel anlarınızı ona hatırlatacak, duygusal anlar yaşatarak sizi affetmesini kolaylaştıracak mutlu mesut fotoğraflarınızı yükleyin. Birlikte çekilmiş en güzel fotoğraflarınızı hazır şablonların içinde kolayca yerleştirin ve zevkinize uygun tasarımlar ile kitabınıza şekil verin. Bu fotoğrafların yanına duygularınızı ifade eden romantik sözleri ekleyin ve na ne kadar üzgün olduğunuzu, sizi affetmesini beklediğinizi belirten en içten cümleleri yazın. Hiçbir sevgili, kendisi için hazırlanmış böylesine anlamlı hediye karşısında sakin kalamaz emin olun.

Sevgiliye hediye için güzel tercih olan bu kitabı hemen düzenlemeye başlayın. Ardından “Sepete ekle” butonuna basarak hediyenizi sevgilinize ulaştırın. Böylece gülümseme dolu yüzüne bir an önce kavuşun. Sevgiliye alınacak en ilginç hediye için ilk adresiniz SevgiliKitabi.com

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı