SEVGİLİ KİTAPLARI

En Özel Sevgililer Günü Hediyesini Arayanlar İçin

Sevgililerin büyük bir merakla ve heyecanla beklediği en özel günlerden biridir Sevgililer Günü…O güne özel hazırlıklar aylar öncesinden başlar. Belki siz de sevdiğiniz insana yapacağınız sürprizi şimdiden düşünmeye başladınız. Kafanızda onun çok şaşıracağı bir plan var.  Peki bu özel günün anlam ve önemine uygun olacak hediye seçiminize karar verdiniz mi? Hediye konusu önemli çünkü böylesine emek harcadığınız özel bir günü, farklı ve sıra dışı bir hediye ile taçlandırmalı, sevgilinizi şaşırtmalısınız. Aklınızda özel sevgililer günü hediyesi için bir düşünce yoksa size bayılacağınız bir fikir sunacağız: Birbirinden keyifli sevgili kitapları…

özel sevgililer günü hediyesi

Yaratıcı sevgililer günü hediyesi bulak kolay bir iş değildir. Özellikle uzun zamandır birliktelikleri süren çiftler için…Genel olarak her sene benzer hediyeler almaktan şikayetçi olur sevgililer. Çünkü farklı hediye çeşitlerini bulabilecekleri yerlere çok fazla rastlamazlar. Biz SevgiliKitabi.com olarak 14 şubat’ta size piyasada bulabileceğini en farklı hediye seçeneklerini sunmaya gayret ediyoruz. Bunların en romantiklerinden biri de sevgili kitapları…

Bu kitaplar ile sevgilinize hiç beklemediği bir sürpriz hazırlayabileceksiniz. Üstelik kendi ellerinizle hazırlayarak… Kendi aşk hikayenizi kendi tarzınızla karikatürize bir şekilde anlatacağınız sevgili kitapları sevdiğiniz insanın keyifle bakacağı bir kitap olacak.

Özel Sevgililer Günü Hediyesi

Bu kitabın en önemli özelliği hikayenizi karikatür karakter eşliğinde sizin ağzınızdan anlatması. Bu karakterleri dilediğiniz gibi tasarlayabiliyorsunuz. Bu konuda size kolayca kullanabileceğiniz online tasarım panelimiz yardımcı oluyor. Panelimizin sol tarafında bulunan yüzlerce çeşit tasarım objesi ile kitabınızın sayfalarına hikayenizi en eğlenceli, komik ya da romantik şekilde yansıtma imkanına sahipsiniz. Karakterlere eklediğiniz  konuşma balonlarıyla sizin ağınızdan konuşmalarını sağlayabilir, komik anılarınızı yeniden canlandırabilirsiniz. Tabii sadece anılar olacak değil bu sevgili kitaplarında. Mesela sevgilinize iletmek istediğiniz mesajları, yapmasını istediğiniz şeyleri ya da onunla ilgili şikayetçi olduğunuz konuları komik bir dille ona iletme şansı da veriyor size… Kitabınızın içeriğinin ne olacağına karar vermek sadece size kalmış anlayacağınız.

14 şubat sevgiliye hediye seçimini henüz yapmayanlar için güzel bir seçenek olacak bu romantik sevgili kitapları… Yapmanız gereken birbirinden farklı onlarca kitap arasından hazırlamak istediğinize karar vermek ve hemen hazırlamaya başlamak. Üzerinden yıllar geçse dahi anlamından hiçbir şey kaybetmeyecek olan bu kitaplar, sevgilinize şimdiye kadar verdiğiniz en özel hediyelerden biri olacak!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı