SEVGİLİ KİTAPLARI

Sevgili İçin Hediye En Güzel SevgiliKitabi.com’la Hazırlanır

Onu gördüğünüz ilk an, konuştuğunuz dakikadan  itibaren bambaşka görünmeye başlamıştı dünya size…Hayat daha keyifli oldu, gülümseme eksik olmadı yüzünüzde. Kalplerinizin bir atmaya başladığı an ise bunun adının “aşk” olduğunu çoktan anlamıştınız.  Bu güzel duyguları ölümsüzleştirmek, her anını size keyifle hatırlatacak  bir aşk kitabı haline getirmek istemez misiniz? Sevgili için hediye en güzel bizimle hazırlanır.

sevgili için hediye

Tamamen sizin hikayenizi anlatacak bu kitap, her satırı, her cümlesi ile size özel olacak. İlk tanışma anınız, birbirinize attığınız o kaçamak bakışlar gibi, aşkınızın ilk günlerindeki o en masum hallerinizi istediğiniz gibi aktarabileceksiniz kitabınıza. Bunun için tek yapmanız gereken  SevgiliKitabi.com adresine girmek. “Anti Klişe Aşk Kitabı”nı, hazır haliyle sipariş verebileceğiniz gibi, “KİTABI DÜZENLE” butonu yardımıyla kendiniz de düzenleyebilirsiniz.

Kolayca tasarım yapabilmeniz için hazırlanmış tasarım paneliyle , kitabınıza birbirinden farklı ve eğlenceli sayfalar ekleyebileceksiniz. Dilerseniz tasarımları kendi zevkinize göre değiştirebileceksiniz. Bunu yapmak için hiçbir grafik programı bilmenize de gerek yok! Sadece sürükle-bırak yöntemiyle beğendiğiniz her çizimi kitabınıza ekleyebileceksiniz. Aşkınızı sözlerle haykırmak isterseniz bunu yapmak da çok kolay! Yazı ekle butonu ile çeşitli font tarzlarında yazı yazmanız, bu yazıyı istediğiniz yere eklemeniz mümkün.  Sizin için seçtiğimiz anlamlı sözler arasından da seçim yapabilirsiniz.! Bu sözlerle  sevdiğiniz insanı gülümsetip, normalde belki de sözcüklere dökemediğiniz duyguları anlamasını sağlayabilirsiniz.

Sevgili İçin Hediye

Mutlu, neşeli anlarınızın yanı sıra hüzünlü anlarınızı da içine biraz espri katarak bu kitaba ekleyebilirsin. Böylece yaşadığınız o anlarda sizi üzen her olayı, keyifli bir anıya dönüştürerek birlikte gülümsemenizi de sağlayabilirsin. Tıpkı adı gibi, bu kitap sizin aşkınızın bir anatomisi ne de olsa! En anlamlı yılbaşı hediyesi böylece sizi bekliyor olacak.

Ömrünüzün sonunda değil saklayabileceğiniz, sevgili için hediye “Anti Klişe Aşk Kitabı”nı hazırlamak işte bu kadar kolay! Bundan sonra ise tek yapmanız gereken, hazırlamış olduğunuz aşk kitabı sipariş vermeniz olacak. Hediyeniz 3 gün içinde elinizde olacak. Hayatınızdaki o özel insana unutulmaz bir hediye vermek ve aşk hikayenize yepyeni sayfalar ekletecek güzel anılar için bundan daha güzel, daha yaratıcı bir hediye düşünülebilir mi?

Ne duruyorsunuz hemen SevgiliKitabi.com’u ziyaret edin ve kendi aşk hikayenizi yazmaya başlayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı