SEVGİLİ KİTAPLARI

Sevgiliye En Fanatik Kitap Burada!

Siyah beyaz renklere aşık fanatik bir sevgiliniz mi var? Zaman zaman bu sevgisiyle sizin isteklerinizi mi aksatıyor? Futbol maçı sırasında söylediklerinizi dinlemiyor mu? Artık sizin de bir şeyler söyleme zamanınız geldi ve bunu “Benim Fanatik Sevgilim Siyah Beyaz Kitabı” ile eğlenceli bir yolla gerçekleştirebilirsiniz. Sevgiliye kitap denince akla gelen ilk adreslerden biri olan SevgiliKitabi.com, sevgilinizi mutlu etmenin en esprili yolunu sunuyor.

Hazır kitaplardan biri olan “Benim Fanatik Sevgilim Siyah Beyaz”, Beşiktaş aşığı sevgiliniz için unutulmaz bir hediye olacak. Onun siyah beyaz aşkına duyduğunuz saygının da en büyük göstergesi… Beşiktaş renkleriyle bezeli bu anlamlı sevgili kitabını bir ömür boyu saklayacak.

sevgiliye kitap

“Benim Fanatik Sevgilim” sevgili kitabını ister hazır haliyle sipariş edin, isterseniz “Bu Kitabı Düzenle” seçeneği ile kolayca istediğiniz değişiklikleri yapın. İsteğiniz üzerine kitabınıza fotoğraf ekleyebilir, düşüncelerinizi, hikayelerinizi not düşebilir, tasarım panelinde bulunan görsellerle kitabınızı destekleyebilir veya şiirlerle sevgili kitabı içeriğini değiştirebilirsiniz. Onun için anlam ifade eden bilgileri kitabın sayfalarına yazabilir, futbol sevgisini yansıtan en fanatik fotoğraflarıyla, takımına olan sevgisini yansıtmasını sağlayabileceksiniz.

Sevgiliye Kitap Hazırlamanın Tam Zamanı

Bu kitapla birlikte siyah beyaz tutkunu sevgilinize hem esprili hem de yaratıcı bir dille şikayetlerinizi iletebilirsiniz. Birçok farklı obje ve hazır şablon seçeneklerinden faydalanarak fanatik sevgilinizi güldürerek mesajlarınızı iletebilirsiniz. Fanatik sevgilinizin onun için özel olarak tasarladığınız bu kitabı gördüğünde yüzünde oluşacak o kocaman gülümseme inanın her şeye değecek. Siz futbolla ilgilenmeseniz dahi, onun bu özel ilgisine verdiğiniz değer ona olan aşkınızın kanıtlarından biri olacak.

İster doğum günü ister sevgililer günü, özel günler sevdiğiniz insanı mutlu etmek için en uygun günlerdir. Siz de bu günlerde sevgilinize en romantik hediye seçimini bizimle yapın. Erkek arkadaşınıza onu ne kadar sevdiğinizi bu güzel ve anlamlı sevgili kitapları ile gösterin.

“Benim Fanatik Sevgilim Siyah Beyaz Kitabı”nı daha önceden hazırlanmış haliyle sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz. Ayrıca “Bu Kitabı Düzenle” butonuna basarak SevgiliKitabi.com’daki online sistem sayesinde, içerikte istediğiniz değişiklikleri yaparak kolayca sipariş verebilirsiniz. Haydi geç olmadan sürprizinizi hazırlayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı