SEVGİLİ KİTAPLARI

Sevgiliye Özel Sürpriz Hediye Hazırlama Zamanı…

Sevgiliye verilebilecek en güzel hediye, duygularınızı paylaşmaktır. Bunu yapmak için bazen özel günleri bekleriz. Doğum günü, yıl dönümü ya da yılbaşı gibi günlerde sevdiğimiz insanı şaşırtmak ve mutlu etmek isteriz. Ama o özel kişiye kendini özel hissettirmek özel günleri beklemenize iç gerek yok! Her gün sevenler, sevgilerini dolu dizgin yaşayanlar için özeldir çünkü ve her gün, insanın sevgisini göstermesi için doğru bir gündür.İşte siz de hazırladığınız sevgiliye özel sürpriz hediye “Hayat Seninle Güzel” kitabı ile hem şaşırtın hem mutlu edin!

sevgiliye özel sürpriz hediye

Aşkınız aklınızın ve kalbinizin her bir köşesine yayılmış. Onu düşünmeden bir saniye geçirmiyorsunuz ve hayat o olmadan çok anlamsız. Çünkü o olmasaydı, hayatınızdaki tüm mutluluklar yarım kalırdı. Hayatınızı adadığınız sevgiliniz, en güzel hediyeleri hak eder. Ona verebileceğiniz en güzel hediye ise, duyduğunuz sevgi ve bağlılığı anlatmak. Duygularınızı en anlamlı şekilde paylaşmanız için, kız arkadaşınıza ya da eşinize özel olarak tasarlanan “Hayat Seninle Güzel” kitabı ile aşkınızı haykırmanız mümkün!

Sevgiliye Özel Sürpriz Hediye

Mutluluk dolu anılarınızı bir kitap haline getirerek sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz. Hediye kitabınızı beğeninize göre tasarlayabilir, en güzel pozlarınızı içine ekleyebilirsiniz. Sizin için ne kadar özel olduğunu hissettirebilirsiniz.

Sevginizi anlatan, ona verdiğiniz değeri ifade etmenize imkan veren bu kitabı hazırlarken örnek kitaplardan ilham alabilirsiniz. Dilerseniz, “BU KİTABI DÜZENLE” butonu ile kolayca değiştirebilir, özelleştirebilirsiniz. Birlikte çektirdiğiniz en güzel ve unutulmaz fotoğraflarınız arasında seçim yapıp, en güzellerini kitabınıza ekleyebilir, o ana dair anılarınızı ya hissettiklerinizi yazabilir, kitabınızı sadece size özel bir hale dönüştürebilirsiniz. Ya da tasarım panelimizde bulunan harika hazır şablonları kullanarak en güzel sayfaları tek tıkla oluşturabilirsiniz. Kitabınızla ilgili tüm bu düzenlemeleri yapmak için hiçbir grafik programı bilgisine sahip olmanıza da gerek yok! Çünkü online tasarım panelimiz her kullanıcının rahatlıkla kullanabilmesi için özel olarak tasarlandı. Tüm objeleri, fotoğrafları ya da güzel sözleri tek buton yardımıyla sayfanıza ekleyebiliyorsunuz.

Kendi zevkinize göre hazırlayacağınız bu anlamlı hediyeler ile onu yeniden kendinize aşık edin. Tüm güzel anıların zamana direnmesi için en anlamlı hediye olacak olan eşsiz bu kitabı hemen sepetinize ekleyin!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı