SEVGİLİ KİTAPLARI

Sevgiliye Hediye Fikirleri Arayışında Mısınız?

Bu sene bir değişiklik yapın, erkek ya da kız arkadaşınıza farklı, bambaşka bir hediye verin. Doğum günü, yıldönümü fark etmez hiç beklemediği bir sürprizle onu şaşırtın. SevgiliKitabi.com’da birbirinden güzel ve romantik sevgiliye hediye fikirleri sizi bekliyor. Sıcacık ve çok şirin bu kitapları hediye ederek aşkınızı bu defa farklı bir şekilde haykırmanın ayrıcalığını yaşayın. Üstelik kolayca hazırlayabileceğiniz tasarımlarla…

Sevgililer gününde sizin için dünyalar kadar değerli o özel insana bir sevgili kitabı ile tüm duygularınızı samimiyetle itiraf etmek eskiden sadece yaratıcı bir fikirdi şimdi ise tamamıyla gerçek.”İtiraf Ediyorum”  sevgili kitabınızı hazır kitap olarak satın alabileceğiniz gibi tüm hikayeyi yeni baştan yazabilirsiniz. Sevgili kitabınıza en sevdiği fotoğrafları ekleyebilir, romantik anlarınızı bir ömrü boyu ölümsüz kılabilirsiniz. Onu sevgiyle öptüğünüz bir anın fotoğrafını koyup yanına o an hissettiğiniz samimi duygularınızı yazabilirsiniz. Sayfalara hissettiğiniz en özel düşüncelerinizi yazabilir, tasarım panelinde bulunan görselleri kullanarak harika bir hediye kitap oluşturabilirsiniz. Sevgili kitabınız sayesinde bu sevgililer günü diğerlerinden çok farklı olacak ve hiç unutulmayacak.

sevgiliye hediye fikirleri

Birlikte gittiğiniz ilk tatilin fotoğrafı, yaşadığınız komik olaylar, eğlenceli diyaloglarla donatacağınız bu muhteşem kitap sayesinde hiç bir güzel anınızı unutmayacaksınız. Yıllar sonra hep birlikte bakıp eski günleri anacağınız bu kitap sayesinde çocuklarınız bile aşkınızın ne kadar büyük olduğunu görüp, bu aşkı sizinle birlikte yaşayacaklar. Aşkınızı yansıtan en güzel fotoğraflarla birlikte, o fotoğrafları çektiğiniz zamanki anılarınızdan hatırladıklarınızı anlatan küçük notlarla birleştirmek yeterli.

Sevgiliye Hediye Fikirleri

Sevgilinizin ömür boyu sevgiyle saklayacağı “İtiraf Ediyorum” kitabı dilerseniz hemen sepetinize ekleyebilir ve direkt olarak satın alabilirsiniz. En romantik hediye olacak bu  kitabı kendinize göre de düzenleyebilirsiniz. Sol panele fotoğraflarınızı yükledikten sonra dilediğiniz sayfaya fotoğrafı sürükleyip bırakmanız yeterli. Kitabı kaydedip çıktıktan sonra istediğiniz zaman tekrar girip devam edebilirsiniz.

En güzel doğum günü sürprizi için tercih edeceğiniz SevgiliKitabi.com, size aşkınızı yıllara meydan okuyacak şekilde saklamayı vadediyor. Üstelik en uygun ödeme koşulları ile… İster havale ister kredi kartına taksit imkanlarını değerlendirin. SevgiliKitabi.com ile sevdiklerinizi kolayca mutlu edin.

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı