SEVGİLİ KİTAPLARI

Hediye Kitap Hazırlayarak Sevdiğinizde İz Bırakın!

Aşkınız; Romeo ve Juliette’i, Leyla ve Mecnun’u, Ferhat ve Şirin’i kıskandıracak büyüklükte. O hâlde neden sizin aşkınız da ölümsüzleşmesin ki? Özel tasarım bir hediye kitap ile aşkınızın kitabını yazıp bastırarak hem sevgilinize eşsiz bir hediye verebilir hem de aşkınızın sonsuza kadar hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Bir roman tadında yaşanan aşkları ölümsüzleştirmek, hiç bu kadar kolay olmadı. SevgiliKitabi.com tarafından geliştirilen sistem sayesinde hiç zahmete girmeden aşkınızın kitabını kendiniz tasarlayabiliyor ve sadece birkaç gün içerisinde basılmış haline kavuşabiliyorsunuz.

Tasarım programlarıyla ilgili en ufak bilgisi olmayanların dahi kolaylıkla kavrayıp kullanabileceği tasarım uygulaması, size her adımda rehberlik ederek aşkınızın görkemine yaraşır muhteşem sevgili kitabınızı oluştururken yol gösteriyor. Tek yapmanız gereken, duygularınızı; o biricik aşkınıza karşı hissetiklerinizi zihninizde toparlamak. Ondan sonrası, SevgiliKitabi.com’un pratik uygulaması sayesinde kendiliğinden gelecek.

hediye kitap
İsterseniz tamamen özgün bir tasarım yapabilir isterseniz de hazır şablonları olduğu gibi ya da dilediğiniz düzenlemeleri yaparak kullanabilirsiniz. Size özel sevgili kitabınızın her sayfasını kendi beğeninize göre sadece size özel anılarla ve duygularla doldurabilir; yaşadığınız hiçbir anın hafızanızdan silinmemesini sağlayabilirsiniz. Birlikte çekilmiş fotoğraflarınızla; ona yazdığınız şiirlerle, belki mektuplarla; seyahat, eğlence, tatil anılarınızla oluşturabileceğiniz zengin kitap içeriğini, kendi tarzınızı yansıtan eğlenceli, komik, klasik ya da romantik bir tasarımla birleştirerek kısacık bir sürede mükemmel bir eser yaratabilirsiniz. Ve unutmayın: Bu eserin ana fikri, siz ikinizsiniz.

Hediye Kitap Hazırlamanın Tam Zamanı

Binlerce ilham verici tasarımdan faydalanabileceğiniz sevgili kitabı uygulamasında kitabınızın kaç sayfa olacağından sayfa ebatına kadar her ayrıntıya siz karar verebiliyorsunuz. İster bilgisayarınızdan ister doğrudan facebook sayfanızdan fotoğraflar yükleyebiliyor; onları dilediğiniz gibi boyutlandırıp şekillendirebiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan tasarım uygulamasıyla oluşturduğunuz kitabınızın hazır olduğuna kanaat getirdiğiniz ansa tek bir “tık”la onu baskıya gönderip vereceğiniz adrese 3 gün içerisinde ve özel kutusunda gelmesini beklemeye başlıyorsunuz. Üstelik, kitabınızı facebook’tan da anında paylaşabiliyorsunuz.

Sevgilinize kendi ellerinizle yaptığınız anlamlı bir hediye vermek, onu mutlu etmek ve aşkınızın büyüklüğünü ve ölümsüzlüğünü ispat etmek için fotoğraflarınızı seçip yazacaklarınızı zihninizde oluşturun ve geçin hemen bilgisayar başına. Tasarlarken keyif alacağınız; elinize ulaştıktan sonraysa birlikte defalarca yeniden ve yeniden okurken mutlu olacağınız bu hediye kitap, aşkı kadar özel  hediye seçenekleri arayanlar için eşsiz bir seçenek oluşturuyor.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı