SEVGİLİ KİTAPLARI

Askere Giden Sevgili İçin Özlem Dolu Kitaplar

Sevgili kitapları, kelimelerin gücüne daima inanan aşıklar için ideal bir hediye alternatifi olabilir.  Hele sevgiliniz askerde ve sizden uzaktaysa… Bu anlamlı kitap ile sevginizi asker sevgilinize en güzel şekilde aktarabilir, kilometrelerin verdiği o özlem duygusunu az da olsa yenebilirsiniz. Askere giden sevgili için hasret en zor şeydir. Ona bunu ne kadar az hissettirirseniz  kadar kolay geçer sayılı günler. İşte size sunduğumuz bu duygusal kitaplar yardımı ile askerdeki sevgilinize sevginizi rahatlıkla gönderebilirsiniz.askere giden sevgili

Sizin için hazırlamış olduğumuz sevgili kitaplarından hediyenizi seçebilir, dilerseniz de kendi cümlelerinizi de katarak daha duygusal ve yaratıcı bir sevgili kitabı oluşturabilirsiniz. Üstelik bu kitaba kendi seçeceğiniz fotoğrafları da ekleyebilirsiniz. Emin olun ki askerdeki sevgiliniz ona özel olarak hazırladığınız kitabı eline aldığı anda ne kadar şanslı bir kişi olduğunu anlayacak ve bu onu daha da mutlu edecek. Size de onun yüzünü güldürebildiğiniz için mutlu olmak kalacak.

Askere Giden Sevgili SevgiliKitabi.com ile Şaşırtılır

Yılbaşında uzaklarda olmak zordur, ele askerde olmak çok daha zordur. Hasret artar, özlem dayanılmaz olur. Bu özlemi biraz olsun gidermek için sizin de yapabileceğiniz bir şey var. Kendisini sizin yanınızda hissedeceği sevgili kitaplarıyla ona unutamayacağı bir sürpriz yapmak. Hemen “En Büyük Asker Benim Asker” ve “Bir Hasretin Öyküsü” sevgili kitapları arasından sizin için uygun olanı hazırlamaya başlayabilir, bu yılbaşı onu varlığınızla mutlu edebilirsiniz.

Asker sevgiliye sürprizler arasında en unutulmazlardan biri olan bu sevgili kitaplarının en güzel özelliği sizin tarafınızdan hazırlanıyor olması. Kitap sayfalarınızı tasarlarken kullanacağınız online tasarım paneli ile hikayenizi en özel şekilde anlatabileceksiniz. İsterseniz sayfalarınıza en özgün ve anlamlı sözleri ekleyebilir ya da panelimizdeki renkli objeler ile tasarımınızı güzelleştirebilirsiniz.

Şu ana kadar “askerde sevgiliye ne gönderilir” diye düşündüyseniz sanırız sorunuzun en güzel cevabını buldunuz. Aşk dolu bu sevgili kitaplarından biri mutlaka sevgiliniz için. Aşk, eğlence, futbol ya da romantik diyaloglarla dolu kitaplar arasından seçiminizi yapmanız yeterli. Kolayca hazırlayacağınız bu asker kitapları ile askere giden sevgili en güzel şekilde mutlu edilir. Siz de bu fırsatı bizimle değerlendirmeye ne dersiniz?

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı