SEVGİLİ KİTAPLARI

Online Doğum Günü Hediyesi Hazırlamaya Başlayın!

Kolayca hazırlayabileceğiniz eğlenceli bir kitapla sevdiğiniz kişiye duygularınızı en eğlenceli şekilde gösterebilirsiniz. Bu kitabı sadece hediye ederken değil, hazırlarken bile çok eğleneceğinize garanti verebiliriz. Sevgilinizle hikayenizi esprili bir dille anlatın ve kitabınıza birlikte bakarken hem o günleri tekrar hatırlayın hem kahkahalara boğulun.  Kolaylıkla hazırlayacağınız bu online doğum günü hediyesi, şimdiye kadar ona yaptığınız en güzel, en anlamlı sürpriz olacak!

online doğum günü hediyesi

Kimi zaman ona olan sevginizi, düşkünlüğünüzü nasıl ifade edeceğinizi bilemezsiniz. Hani kelimeler kifayetsiz kalır derler ya siz de bir türlü yeterince ifade edemezsiniz sevdiğinize olan duygularınızı… Bu duygu özellikle özel günlerde ortaya çıkar. Doğum günü, yılbaşı ya da yıl dönümünüzde hediye konusunda kararsız kalmanızın nedeni biraz da bu değil mi zaten! Bu sene bırakın her sene aldığınız o birbirinin aynısı hediyeleri bir kenara, bambaşka, hiç beklemediği bir sürpriz ile şaşırtın onu.

Online Doğum Günü Hediyesi

Sevdiğini insana duygularını olanca açıklığı ile göstermek isteyenlere özel tasarlanan “Anti Klişe Aşk Kitabı” ile yıllara meydan okuyacak bir hediye oluşturun. Üstelik SevgiliKitabi.com’un sizin için tasarladığı online tasarım paneli ile sevgiliye hediye hazırlama artık çok kolay. Özellikle kalıplaşmış aşk cümlelerinden ve klişe hediyelerden sıkılanlar için sıra dışı bir hediye olan “Anti Klişe Aşk Kitabı”, sizin tarzınızı yansıtacak ve ilişkiniz için özel bir anlama sahip olacak.Tamamen kendi el emeğinizle ve yaratıcılığınızla oluşturacağınız bu kitapta, en güzel anılarınızı toplayarak O’na ilişkinizin ne kadar özel olduğunu anlatabilirsiniz.

Paylaştığınız bunca zamanı ve  yaşadığınız her anıyı koyabileceğiniz bu kitaba, çift halinde çekilmiş özel resimlerinizi ekleyerek duygusal bir anlam katabilir veya eğlenceli ve komik fotoğraflarınızla kitabı renklendirebilirsiniz. Bunun yanında özel düşüncelerinizi ve komik anılarınız yazabileceğiniz “Anti Klişe Aşk Kitabı”nı ilişkinize uygun şekilde özelleştirebilirsiniz. Tüm bu anlattığımız işlemleri yapabilmek için hiçbir grafik program bilgisine de gerek yok! Panelimiz düzenlemenizi kolayca ve tek tuşla yapabilin diye özel olarak tasarlandı.

Hem sizin için hem de sevdiğiniz insan için özel bir anlam taşıyacak olan, sevgiliye ilginç hediyeler arasında en eğlencelisi olan “Anti Klişe Aşk Kitabı”nı hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı