SEVGİLİ KİTAPLARI

Aşk Defteri İle Sevginizi Anlatın!

Mutlu bir beraberlik yaşayan herkes sevgisini tüm dünya bilsin ister. Sevdiği insanla ne kadar mutlu olduğunu, ne kadar şanslı olduğunu paylaşmak ister. Bu duyguyu en çok sevdiğimizle paylaşmak bizi mutlu eder. Onun hayatımıza kattığı anlam ve değeri söylemek, bizim için önemini anlatmak sevdiğimiz insanı mutlu eder, ilişkimizin daha sağlam temellere oturmasını salar. Ama bunu yapmak, sevgimizi açık yüreklilikle karşımızdakine söylemek, herkesin rahatlıkla yapacağı bir şey değildir. İşte böyle zamanlarda yardımınıza, SevgiliKitabi.com’da onlarca çeşidini bulabileceğiniz aşk defteri yetişir.

aşk defteri

Herkes duygularını anlatmakta başarılı değildir. Ya da kelimeleri kullanma konusunda zorluk yaşayabilir. Böyle zamanlarda bunu kolaylaştıracak bir alternatifinizin olması sizi mutlu etmez miydi? Mesela “Aşkımızın Tarihçesi” sevdiğiniz insana aşkınızı, verdiğiniz değeri satırlara dökseniz ve bu hediyeyi verdikten sonra hiçbir kelimeye gerek kalmadan  gözlerindeki sevgiyi görseniz… İşte birlikte yaşadığınız her günün özel olduğunu O’na hissettirecek olan “Aşkımızın Tarihçesi” evlilik yıl dönümü hediyesi arayanlara özel tasarlandı.

Aşk Defteri: En Romantik Hediye

Yıl dönümleri ilişkilerde en özel günlerden biri. Bu özel günde yaratıcı bir hediye almak isteyenler için tasarlanan Aşkımızın Tarihçesi Yıl Dönümü Hediyesi, sevdiğiniz insana ne kadar değer verdiğinizi gösterecek bir ürün. Tanıştığınız ilk günden itibaren yaşadığınız romantik anlara, küçük kavgalara, önemli günlere, sürprizlere, evliliğinize ve mutlu günlerinize dair anıları içeren sevgili kitabı, yıl dönümü için anlamlı bir hediye olacak.

Hazır olarak alabileceğiniz bu kitabı aynı zamanda kişiselleştirerek de alabilirsiniz. “DÜZENLE” butonundan kolayca değiştirebileceğiniz kitaba özel günlerinize dair fotoğraflarınızı ekleyebilir, kendi kaleminizle anılarınızı yazabilirsiniz. Birlikte geçirdiğiniz uzun yolculuğu kare kare anlatabileceğiniz “Aşkımızın Tarihçesi” ile birlikteliğinizi ne kadar özel olduğunu sevdiğiniz insana hissettireceksiniz.

Fotoğraflarınızın yanında eklediğiniz anılara duygularınızı da yazarak yıl dönümü sevgiliye hediye seçeneğine kendi tarzınızı katabilirsiniz. Fotoğrafların dışında kitabı hazırlarken size sunulan komik ve farklı hazır sayfa ve şablonlardan da faydalanabilirsiniz. Bu şablonlar ile sayfalarınıza eğlenceli bir hava katarak hediyenizi renklendirebilirsiniz.

Kolay ve hızlı bir şekilde SevgiliKitabi.com’da online olarak hazırlayabileceğiniz bu sevgili kitabi sevginizi anlatmanız için sizi bekliyor. İlişkinizi ilk günden itibaren anlatan bu güzel hediye, aşk defteri ile sevgilinizi şımartmaya ne dersiniz?

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı