SEVGİLİ KİTAPLARI

Fanatik Sevgiliye En Güzel Hediye

Fanatik sevgilinizle başınız belada mı? İletmek istediğiniz şikayetleri ona esprili ve yaratıcı bir dille ulaştırmanın bir yolu var. SevgiliKitabi.com ile fanatik sevgiliye en güzel hediye seçiminizi en doğru şekilde yapacaksınız!

fanatik sevgiliye en güzel hediye

Fenerbahçeli bir sevgiliniz varsa, bu kitap onun için hazine değerinde olabilir. “Benim Fanatik Sevgilim Sarı Lacivert” gibi sizler için hazırlanmıştır. Fakat üzerinde düzenleme yapmak isterseniz, “DÜZENLE” butonuna basarak düzenleyebilirsiniz. Ona olan aşkınızı, birlikte çektirdiğiniz fotoğraflarınızı, belki takımına sizden daha fazla özen gösterdiği zamanlar için inceden esprili sitemlerinizi ve daha birçok şeyi dile getirebileceğiniz, tasarımı tamamen size ait olabilecek bu kitabı hediye edebilirsiniz.

Fanatik Sevgiliye En Güzel Hediye

Bordo mavi renklere tutkun fanatik sevgiliniz, maç sırasında evi çok dağıtıyor ve sizi aksatıyor mu? Her zaman aklında bordo mavi takımın renkleri mi var? Sevgiliniz, bu futbol tutkusu hakkında söylediklerinizi asla dinlemiyorsa, güzel bir sürpriz yaparak onu şaşırtabilirsiniz. “Benim Fanatik Sevgilim Bordo Mavi” Kitabı anlatmak istediklerinizi eğlenceli ve farklı bir dille ifade etmenizi sağlayacak.

Siyah beyaz renklere aşık fanatik bir sevgiliniz mi var? Zaman zaman bu sevgisiyle sizin isteklerinizi mi aksatıyor? Futbol maçı sırasında söylediklerinizi dinlemiyor mu? Artık sizin de bir şeyler söyleme zamanınız geldi ve bunu “Benim Fanatik Sevgilim Siyah Beyaz” kitabı ile eğlenceli bir yolla gerçekleştirebilirsiniz.

Sevgiliniz sarı-kırmızı renklere gönül verdiyse “Benim Fanatik Sevgilim Sarı Kırmızı” sevgiliniz için unutulmaz bir hediye olacak. İster hazır haliyle sipariş edin, isterseniz “BU KİTABI DÜZENLE” seçeneği ile kolayca istediğiniz değişiklikleri yapın. İsteğiniz üzerine kitabınıza fotoğraf ekleyebilir, düşüncelerinizi, hikayelerinizi not düşebilir, tasarım panelinde bulunan görsellerle kitabınızı destekleyebilir veya şiirlerle kitabın içeriğini değiştirebilirsiniz.

Sevgiliye süpriz hediye hazırlamak çok kolay! Hediyenizi tasarım paneli ile kolaylıkla tasarlayabilir veya hazırlanmış haliyle sipariş edebilirsiniz. Ödemenizin onaylanmasından üç gün sonra kitabınız kargoya verilecek. Teslimat sırasında kapıda ödeme dahil olmak üzere farklı ödeme şekilleri mevcut. Özel kutusu ile birlikte 170 gram kuşe kağıt kalitesini sizlere sunan SevgiliKitabi.com ürünleri, sevgiliniz için ideal bir hediye olmalarının yanı sıra, muhteşem bir anı olarak yıllar boyu saklanabilir.

Farklı hediye alternatifleri arasından seçim yapın. Ve hediyenizi hazırlamak için hemen üye olup tasarıma başlayabilir, unutulmaz bir anı için ilk adımı atabilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı