SEVGİLİ KİTAPLARI

Arkadaşa Sürpriz Hediyenizi Hemen Oluşturun!

Hayatımıza varlıklarıyla anlam katar arkadaşlarımız… İyi günümüzde bizimle birlikte sevincimizi paylaşırken, en kötü zamanlarımızda üzüntümüzü, dertlerimiz dinler, yükümüzü alırlar üzerimizden. Bizi biz yapan, hayatımıza anlam katan en önemli insanlardır onlar. Kimi zaman ailemizden daha yakındırlar bize. Tıpkı ünlü yıldız Audrey Hepburn’un dediği gibi “Gerçek arkadaşlar, seçebildiğiniz ailenizdir.” Şimdi sıra sizde! Onlara olan sevginizi, hiç beklemediği bir anda hazırlayacağınız bir hediye ile gösterin. Arkadaşa sürpriz denince akla gelen ilk adreslerden biri olan SevgiliKitabi.com size bu konuda yardımcı olacak.

arkadaşa sürpriz

Zor günlerinizde dahi her zaman yanınızda olan arkadaşınızı çok farklı bir hediyeyle şaşırtmayı planlıyorsanız, SevgiliKitabi.com’un “En İyi Arkadaşım” kitabı tam da aradığınız hediye olacak. Eğlenceli bir tasarımla birlikte duygularınızı bu kitap sayesinde arkadaşınıza sevginizi çok ilginç bir yolla anlatabileceksiniz.

Birlikte gittiğiniz o eğlenceli tatilin fotoğraflarını ya da okul sıralarında yaptığınız fırlamalıkları gösteren  o komik resimlerinizi ekleyebilir, dostluğunuzun en neşeli yanlarını kitabınıza ekleyebilirsiniz. Sizi gülümseten bir anınızın detaylarını yazabilir, her baktığınızda yeniden kahkahalara boğulabilirsiniz. Kitabınızı oluştururken sizin için özel hazırlanmış sayfa şablonlarından faydalanabilir, her sayfanızı ayrı bir tasarımla oluşturabilirsiniz.

Arkadaşa Sürpriz Yapmaya Hazırlanın

20 cm x 20 cm veya 30 cm x 30 cm ölçülerinde olmak üzere iki farklı boyda satın alabileceğiniz “En İyi Arkadaşım” kitabı üzerinde istediğiniz değişiklikleri kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Sitemizde yer alan online tasarım paneli ile kitabınızı oluşturmak bir eğlence olacak sizin için. Hiçbir grafik bilgisi gerektirmeyen, eklemelerinizi sürükle-bırak tekniğiyle kolayca yapabileceğiniz bu panel, işinizi oldukça kolaylaştıracak. Eğlenceli tasarımının yanı sıra kolay okunabilen tarzıyla çok özel bir kitaba imza atabilirsiniz. Yok “Ben kitabı bu haliyle çok beğendim zaten” diyorsanız, “En iyi Arkadaşım” kitabını hemen sipariş verebilir, arkadaşa hediye seçiminizi hemen ve kolaylıkla yapabilirsiniz

Yılların eskitemediği dostluklarınızın anılarını da bu kitapla birlikte ölümsüz hale getireceksiniz. Seneler sonra dahi büyük bir heyecanla bakacağınız bu kitap, arkadaşınız ömrünün sonuna kadar saklayabileceği son derece anlamlı bir hediye olacak. Arkadaşa doğum günü hediyeleri SevgiliKitabi.com’da sizi bekliyor. “En İyi Arkadaşım” kitabını hazırlamak için “BU KİTABI DÜZENLE” butonuna basarak sayfaları oluşturup sipariş hemen verebilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı