SEVGİLİ KİTAPLARI

Uzaktaki Sevgiliye Hediye Ne Alınmalı?

Sizden uzaklarda olan sevgilinize olan hasretiniz bir çığ gibi büyüyorsa, en güzel duygularınızı ve özlem dolu sözlerinizi anlatmanın güzel bir yolunu önereceğiz size. SevgiliKitabi.com olarak size sunduğumuz “Uzaktaki Sevgili” (Kadına Hediye) kitabıyla onu mutlu edin. Sevdiğiniz kadına olan hasretinizi, özleminizi en güzel cümlelerle duyurun ona… Onu beklediğinizi her satıra işleyin ince ince. Uzaktaki sevgiliye hediye olarak seçebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biriyle anlam verin bekleyişinize…

uzaktaki sevgiliye hediye

Gün gelir, aşıklar kavuşur elbet. Hikayeler de mutlu sonu ulaşır. Sevgilinizle aranızdaki mesafeleri kaldırmanın, hasret gidermenin yolu ise belki de ona en güzel sözleriniz ve duygularınızla bezediğiniz bir kitap göndermektir. En özel anılarınızı paylaştığınız, aradaki mesafelerden dolayı gözlerinin içine bakarak anlatamadığınız duygularınızı anlattığınız bir kitap, ona yalnız başına geçirdiği her dakikada yol gösterecek bir başucu kitabı olsun.

Uzaktaki Sevgiliye Hediye

Onun için özel olarak hazırladığınız, içinizde biriken tüm özlemi sayfalarına kazıdığınız kitabı hiçbir zaman yanından ayırmasın. Aradaki mesafelere rağmen, sizi yanı başında hissetsin. Hasretinizin öyküsünü anlatarak anılarınızı taze tutun. Neşe içinde geçirdiğiniz günlerinizi ona anlatarak aradaki mesafeleri kaldırın. Ona bir “Uzaktaki Sevgili” (Kadınım Uzaklarda) kitabı göndererek duygularınızı ve sevginizi ifade edin. Bayan sevgiliye alınacak hediyeler içinde en romantik ve en duygusal olanını seçin, sevdiğiniz kadını tekrar kendinize aşık edin.

Uzaktaki sevgililere özel hazırladığımız bu tasarımı dilerseniz direkt sepete atarak ya da üzerinde değişiklik yaparak satın alabilirsiniz.”DÜZENLE” butonuna tıklayarak en güzel fotoğraflarınızı seçin, dilerseniz fotoğraflarınızın yanına o güne dair aklınızda kalan detayları, hissettiğiniz duyguları ekleyin. Size ilham sağlaması için tasarım panelinde sunulan hazır sayfalardan yararlanın, dilerseniz kaydedip çıkın ve daha sonra devam edin. Özleminizi en güzel şekilde anlatan hediyeyi hazırlamaya başlayın!

En güzel fotoğraflarınız arasından seçiminizi yapın kitabınıza eklemek için. Dilerseniz hasretinizi cümlelerinize yansıtın ve sayfalara dökün en romantik cümlelerle. Nasıl yazacağınıza karar veremediyseniz online tasarım panelinde sizin için hazırladığımız sözlere bakın ve en uygun olanını kullanın. Sevgiliye hediyeler içinde en romantik, en anlamlı ve en kalıcı olanı hazırlarken, bu sürprizinizin sevdiğiniz kadını nasıl mutlu edeceğini hayal edin!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı