SEVGİLİ KİTAPLARI

Sevgiliye Hediye Aşk Kitabı

Sevgilinize olan aşkınızı en ilginç, en eğlenceli şekilde anlatmaya ne dersiniz? Tamamen sizi tasarımınız olacak sevgiliye hediye aşk kitabı ile onu hem duygulandıracak hem de kendinize hayran bırakacaksınız. ‘Kadının Gözünden Bulutların Üstünde’ ve “Erkeğin Gözünden Bulutların Üstünde” kitapları ile siz susun, sizin yerinize aşkınızın öyküsü dile gelsin.

Tek cümlesiyle sizi bir anda dünyanın en mutlu kadını yapıyor. Bir bakışı, bir gülüşü ile ayaklarınız yerden kesiliyor. Gözünüzden akan yaş, yanağınızdan süzülmeden sizi tebessüm ettirmeyi başarıyor. Sahi ne kadar şanslı bir kadınsınız! Kalbinizi böylesine özel hislerle ısıtan bir sevgiliniz var ve onun için ne yapsanız az. Ama yine de hediyeler almak, ona olan minnet ve bağlılığınızı bir şekilde göstermek istiyorsunuz.

O halde doğru adrestesiniz! Sizi her hareketiyle bulutların üstünde hissettiren bir adam için en doğru hediye karşınızda duruyor. SevgiliKitabi.com aracılığı ile satın alabileceğiniz “Kadının Gözünden Bulutların Üstünde” kitabı, sevgiliniz ve sizin aranızdaki aşkı özel bir anlatımla dile getiriyor.

sevgiliye hediye aşk kitabı

Sevdiğiniz kadına onu özel hissettirecek bir hediye vermek istiyorsanız “Erkeğin Gözünden Bulutların Üstünde” kitabı tam aradığınız gibi bir hediye olacak. Ona olan duygularınıza tercüman olacak bu kitapla sevgilinizi hem mutlu edebilir, hem de şımartabilirsiniz. Sevgililer için tasarlanan bu kitap, sevgisiyle sizi bulutların üstüne çıkaran sevgilinize verebileceğiniz en hoş, güzel ve farklı hediyelerden biri. Sadece doğum günü, yılbaşı ya da sevgililer günü gibi günlerde değil, herhangi bir gün için, hazır olarak satın alabileceğiniz ya da isteğinize göre düzenleyebileceğiniz bu kitap ile ona en az onun kadar özel bir hediye verebilirsiniz. Sevgiliye sürpriz yapmak için bundan daha güzel bir zaman olabilir mi?

Sevgiliye Hediye Aşk Kitabı

Sevgilinizi anlatan duygularınızı ölümsüzleştirebileceğiniz bu kitabı istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Kitap içeriğine, beraber güzel günlerinizi yansıtan fotoğraflarınızı ekleyebilir, duygu ve düşüncelerinizle bu fotoğraflarınıza anlam katabilirsiniz. Sitede yer alan hazır sayfa tasarımları ve şablonları kullanarak, istediğiniz objelerle düzenleyebileceğiniz bu kitabı tamamladıktan sonra, sevdiğiniz kadına özel kitabınız hazır hale gelecek.

SevgiliKitabi.com’ un tasarım menüsü ile online olarak kolayca hazırlayabileceğiniz özel tasaım sevgili kitabı ile, sevdiğiniz kadına unutmayacağı bir hediye vermek elinizde. Sevgilinizin ömür boyu saklayacağı bu özel ve anlamlı kitabı hazırladıktan sonra sepetinize ekleyebilir ya da sitede hazır olan kitabı hemen satın alabilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı