SEVGİLİ KİTAPLARI

Kişiye Özel Hediye Sevdiğinizi Mutlu Edecek

Bu yılbaşında sevdiğin insana en özel, en farklı hediyeyi mi vermek istiyorsun? Daha önce seçmiş olduğun hediyelerin hepsini unut. SevgiliKitabi.com olarak sana sunduğumuz, en güzel anılarını saklayabileceğin ve duygularını en içtenliğiyle yansıtacak kişiye özel hediye fikrimize kulak ver. Birbirinden romantik ve aşk dolu sevgili kitapları ile aşkını bir kez daha ona ilan et!

kişiye özel hediye

Kimi zaman karşındaki kişiye, ona olan sevgini, ona verdiğin değeri anlatmak, göstermek istersin. Ancak bunun için uygun bir yol bulamazsın. Size tüm bunları kolayca ve en romantik şekilde yapacağınız bir seçeneği sunuyoruz. Sevgi sözcükleriyle bezeli bu sevgili kitapları yılbaşı hediye seçimi yapmak üzere olduğunuz bu günlerde çok güze bir hediye alternatifi olabilir.

Belki duygularını henüz açamadığın, belki yeni tanıştığın ve hislerinin giderek yoğunlaştığı biri… Ya da yıllardır birlikte olduğun ve her gün yanında olmasına şükrettiğin biri o… Karşındaki kişi kim olursa olsun, ona uygun bir sevgili kitabı hazırlayabilir, duygularını en net şekilde sayfalara dökebilirsin.

Kişiye Özel Hediye

Kitabını hazırlarken ihtiyacın olan tek şey hayal gücün. Sayfalarını süsleyen karikatür karakterlere dilediğiniz cümleleri söyletebilirsiniz. Bunlar sevgi sözcükleri olabilir ya da ona söylemek istediğiniz istekleriniz. Anılarınızı, yaşadığınız güzel anları da en esprili şekilde sayfalarınıza yansıtabilirsiniz. Bunu yaparken online tasarım panelimiz en büyük yardımcınız olacak ve size ol gösterecek. Hiçbir program bilgisi olmadan kullanabileceğiniz bu panel ile kitabınızı kişiselleştirebilir ve sadece sizin hikayenizi yansıtan bir kitaba sahip olabilirsiniz. Panelde yer alan sayısız tasarım objesi ile tüm tasarımı istediğiniz şekilde, istediğiniz renklerle kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Tüm bunları duyduktan sonra sanırız “sevgiliye yılbaşında ne alınır?” sorunuzun cevabını bulmuş oldunuz. Ona bu yılbaşında sıradan, her sene aldığınız hediyeler yerine, bambaşka  bir sürpriz yapın. Kendi ellerinizle hazırladığınız, içinde bol miktarda aşk barındıran sevgili kitaplarımızdan hediye edin. Bu anlamlı kitaplar ile ona ve ilişkinize karşı hissettiğiniz duygularınızı en içtenliğinizce kolayca anlatma fırsatı yakalayın.

Kitabınızı seçin, içeriğini oluşturun ve siparişinizi verin. Kitabınız 3 iş günü içinde hazırlanıp baskıya verilsin. Ve ardından özel kutusu içinde size ulaştırılmak üzere yola çıksın! Bu şansı kaçırmamak için acele edin!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı