SEVGİLİ KİTAPLARI

Sevgiliye Sürpriz Hediye

“Seni seviyorum çünkü” cümlesi binlerce şekilde bitebilir, aynı kişiye farklı nedenlerle defalarca aşık olunabilir. Sizin devam cümleniz nedir?Sevgilinize baktığınız her an yeniden bir “seni seviyorum çünkü” ile başlayan cümle yaratabilirsiniz elbet, ancak bir kısmını kayda alıp ona da anlatmanın zamanı gelmedi mi? Ona olan sevginizi anlatabileceğiniz sayısız alternatif var. Bunlardan biri de duygularınızı sayfalara dökmek. En içten ve samimi duygularınızla hazırlayacağınız bu sevgiliye sürpriz hediye alternatifi, eminiz şimdiye kadar aldığı en anlamlı hediye olacak.

sevgiliye sürpriz hediye

Sizlere ilham olsun diye hazır şablon olarak hazırlanmış olan kitabı, sevgilinize neden aşık olduğunuzu sıralayan cümlelerle doldurduğunuzda ve hediye ettiğinizde, özel bir gün olsun ya da olmasın gözlerinin ışıltısı size yeni cümleler kurdurmaya yetecek. Hediyenize her baktığında, kapağını her açtığında sevginizi hatırlayacak ve tebessümü güneşe dönüşecek.

Üstelik her ayrıntıyı düşünerek, kitabın hazırlık aşaması sizin için hem eğlenceli hem de kolay bir hale getirildi. Siz sadece onu sevme nedenleriniz arasından seçim yapın yeter! SevgiliKitabi.com’un online olarak düzenleyebileceğiniz yazılımı sayesinde sevginizi kitaplaştırmanız çok kolay olacak.

Sevgiliye Sürpriz Hediye

Size sunduğumuz online panel yardımıyla bu sevgi dolu kitabı, zevkinize göre düzenlemek çok kolay olacak! Dilerseniz şablon sayfalarımızdan faydalanabilirsiniz ya da sayfa düzenlerinizi sıfırdan kolayca oluşturabilirsiniz. Sonrasında sevgilinizle paylaştığınız en güzel anlara ait unutulmaz fotoğraflarınızı tek tıkla sayfanıza ekleyebilir ya da bir fotoğraf kolajı oluşturabilirsiniz. Fotoğraflarınızın altına o ana dair duygularınızı ya da esprili sözlerinizi ekleyebilir, birlikte paylaştığınız zamanları ona tekrar tekrar hatırlatabilirsiniz. Kitabınızın eğlenceli, renkli ya da komik olması sadece sizin isteğinize bağlı. İlginç hediye fikirleri arasında yer alacak nasıl bir kitap hazırlamak istiyorsanız SevgiliKitabi.com’da hepsi mümkün!

Sadece varlığıyla huzurlu ve mutlu olmanızı sağlayan sevgilinizin, günlük planlarınızda nasıl bir yeri olduğunu, duygularını yanınızda gizleyememesinden doğan şaşkın ve komik surat ifadelerini, iyi ya da kötü her anınızda nasıl yanınızda oluverdiğini, saçını arkaya atışını, gülümseyişini, dans edişini ya da sadece sessizce oturuşunu mu seviyorsunuz? Bu kitapla, tüm bu hallerinin sizdeki büyük duygusal etkisini anlatabilir, sevgilinizi de bundan haberdar edebilirsiniz. Sevginizi anlatmanın bundan tatlı bir yolu olabilir mi? Sevgiliye hediye ne alınır sorusuna en güzel cevap SevgiliKitabi.com’da…

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı