SEVGİLİ KİTAPLARI

Aşkıma Hediye: Bal ve Kaymak Sevgili Kitabı

Karşılaştığınız ilk andan itibaren yaşadığınız tüm güzel anları, mutluluklarınızı, kahkahalarınızı ya da birlikte saçmalamalarınızı güzel bir kitap haline getirip, esprili bir dille anlatmak nasıl bir fikir? Peki bu kitabı hiç beklemediği bir anda sevdiceğinize hediye etme fikrine ne dersiniz? Çok keyifli olmaz mıydı? Yaklaşan bir doğum günü ya da tanışma yıldönümüzde “aşkıma hediye ne alsam?” sorusunu kendinize sormanıza gerek yok. Birbirinize ne kadar yakıştığınızı gösteren “Bal ve Kayak” sevgili kitabı ile ona hayatının sürprizini yaşatın!

aşkıma hediyeÜzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, birlikte geçirdiğiniz o güzel anları hatırlamak sizi her zaman mutlu eder. Ne kadar şanslı olduğunuzu ve birlikte ne kadar güzel bir çift olduğunuzu hatırlamak ve karşınızdakine anlatmak ilişkinizin de güçlenmesini sağlar. Her zaman bu duyguyla dolu olsanız da arada sırada bunu hatırlatmak güzel olabilir. İşte biz SevgiliKitabi.com olarak size bu konuda hoşunuza gideceğini düşündüğünüz bir fikir sunak istiyoruz.

Aşkıma Hediye Seçimi

Sevdiğiniz insana alacağınız her hediye eminiz onun gözünde dünyalar değerindedir. Ama bazen bazı hediyeler vardır ki karşıdakinde ayrı bir mutluluk yaratır. Farklı, özel ve emek verilmiş hediyeler işte böyledir. Sevgiliye en güzel hediye, onu düşünerek kendi emeğinizle hazırladığınız hediyedir. “Bal ve Kaymak” da işte tam böyle, aşk kokan bir hediye…

Sizin hikayenizi sizin anlatımınızla en keyifli şekilde okuyacağı bu kitapla, sevgiliniz, kimi zaman duygulanacak kimi zaman da kahkahalara boğulacak. Kitabınızın hikayesini oluşturmak size kalmış. Düzenlerken ise online tasarım panelimiz her aşamada size yardımcı olacak. En güzel sayfa düzenlemelerini bu panel yardımı ile kolayca ve keyifle yapabileceksiniz. Dilerseniz sizin için oluşturduğumuz sayfa şablonlarından faydalanın, dilerseniz sayfalarınızı sıfırdan kendiniz oluşturun.

Sevgiliye anlamlı kitap olarak hazırlayacağınız ve değerinden yıllar boyu hiçbir şey kaybetmeyecek olan bu sevgili kitabı ile ona olan aşkınızı bir kez daha gösterme fırsatı yakalayın! Tasarımınıza hemen başlayın, sayfalarınızı en güzel en eğlenceli şekilde oluşturun. Ve bu güzel hediyeyi ona verdiğinizde ne kadar doğru bir hediye seçimi yapmış olduğunuzu bir kere daha görün!

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı