SEVGİLİ KİTAPLARI

Sevgiliye Özel Fotoğraf Albümü İle Onu Şaşırtın

Fotoğrafların duygularla buluştuğu foto kitaplar ile kendiniz ve sevdikleriniz için, ömür boyu unutulmayacak bir hediye hazırlayabilirsiniz. Üzerinden seneler geçse dahi önemini kaybetmeyecek bir hediye bulmak kolay değil. Bir de hediyenizin  kişiye özel olmasını istiyorsanız çok daha seçici ve dikkatli davranmanız gerekiyor. SevgiliKitabi.com size tam da bu özellikleri karşılayan bir hediye alternatifi sunuyor. Sadece ona özel hediye hazırlamak isteyenler için size sevgiliye özel fotoğraf albümü hazırlama imkanı sunuyoruz. Hazırlayacağınız bu albüm aşkınızın bir tarihçesi olacak adeta!

sevgiliye özel fotoğraf albümü

Fotoğraflar, yaşanan güzel anların ve keyifle geçirilen zamanların en kalıcı temsilcilerinden biri olurken, fotoğrafları uzun süre saklamak çoğu zaman mümkün olmaz. En özel fotoğraflarınızın kaybolmasını önlemek ve onları ömür boyu saklayacağınız bir kitap haline getirmek ister misiniz. Size sunduğumuzu alternatifleri gözden geçirebilir, özel foto kitaplar hazırlayabilirsiniz.

Sevgiliye Özel Fotoğraf Albümü

Fotoğrafların duygularla yeniden hayat bulduğu foto kitap ile unutulmaz anıların zamanın akışında yok olup gitmesine engel olurken, aynı zamanda sevdiklerinize özel ve anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Doğum günü, yıl dönümü, birlikte çıktığınız tatilinizi anlatan bir gezi kitabı  gibi farklı alternatiflerle hazırlanmış foto kitaplar, hayatınızın en özel anlarının simgesi fotoğraflarınızı unutulmaz ve keyifli bir anıya dönüştürür.

Doğum günü kitapları ile sevdiğinizin yeni yaşını en samimi duygularınızla kutlayabilirsiniz. Sevgililer gününde ona müthiş bir sürpriz yapabilir ya da yıl dönümünüzde ikinizin de bakmaya doyamayacağı bir aşk kitabı oluşturabilir ve ona hediye edebilirsiniz. Birlikte çektirdiğiniz fotoğraflarınızı aşkınızı dile getirdiğiniz cümlelerle birleştirebilirsiniz. Ve aşka dair foto kitaplarla, sevgilinize ya da eşinize ömür boyu saklayacağı bir hediye verebilirsiniz.

Kendiniz ya da sevdikleriniz için foto kitap oluştururken, farklı kategorilere göre oluşturulmuş hazır kitapları inceleyebilir, düzenle seçeneği ile değişiklik yapabilirsiniz. Ayrıca, kitaba istediğiniz fotoğraflarınızı ve düşüncelerinizi ekleyebilir, zengin görsel ve şablon seçeneklerinin yer aldığı tasarım panelini kullanarak, arzu ettiğiniz görünümde çok özel bir sevgili kitabı hazırlayabilirsiniz. Fotoğraflarınızın altına esprili cümlelerle duygularınızı yazabilir ya da en sevdiğiniz şairin mısralarını sayfalarınıza aktararak sevdiğiniz insanı duygulandırabilirsiniz. Onu mutlu etmek sevgiliye hediye ile işte bu kadar kolay!

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı