SEVGİLİ KİTAPLARI

Sevgiliye İlginç Hediyeyi SevgiliKitabi.com’la Seçin

Yeni bir yıla merhaba demeye hazırlanıyoruz. Yepyeni umutlarla, yepyeni beklentilerle karşılayacağız 2017’yi… Hemen arkasından da tüm sevgililerin dört gözle beklediği 14 şubat sevgililer günü bekliyor bizi. Bu özel günler birbiri ardına sıralanmışken muhtemelen herkes gibi siz de “kime ne alsam?” diye düşünmeye başladınız bile! Biz de SevgiliKitabi.com olarak size bu konuda destek olmaya karar verdik. Sitemizde bulabileceğiniz birbirinden güzel ve farklı seçenekler ile sevgiliye ilginç hediye almak artık çok kolay olacak. Kredi kartı ve kapıda ödeme rahatlığı ile tüm sevdiklerinize hediyelerinizi SevgiliKitabi.com’dan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

sevgiliye ilginç hediye

Her sene aldığınız benzer hediyeleri bu sene kenara bırakın. Ve bir fark yaratmaya hazırlanın. Sevdiğiniz insanı hiç beklemediği bir hediye ile şaşırtın ve mutlu edin. Bunun için uzun uzun zaman ayırmanıza, araştırma yapmanıza hiç gerek yok. SevgiliKitabi.com’da bulacağınız ürünlerin hepsi farklı ve orijinal ürünler. Sunduğumuz sevgiliye özel hediyeler arasından size ve sevdiğiniz insana en çok hitap eden seçeneği değerlendirebilir, kolaylıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Sevgili kitapları bu hediyelerin arasında en eğlenceli olanlarından biri… Tamamen size özel, sizin hikayeniz anlatan bu sevgili kitapları ile hediyenizi kendi ellerinizle hazırlayabilecek, sevgilinizin okurken çok eğleneceği bir hediye oluşturmuş olacaksınız.

Sevgiliye İlginç Hediye

Peki bu kitapları nasıl hazırlayacaksınız? İşte işin en eğlenceli kısmı. Öncelikle sitemize üye olmanız gerekmekte. Hesabınızı oluşturduktan sonra, birbirinden komik kitaplarımız arasından size ve sevgilinize en uygun seçeneği bulacaksınız. Aşkınızı haykıran “L.O.V.E.”, hayatınızın beraberken ne kadar anlamlı olduğunu söyleyen “Birlikte Her şey Daha Güzel”, yeni yıl için en uygun kitabımız “Yeni Yıl Yeni Yıl”, sevgililer gününe özel olarak hazırlayabileceğiniz “İtiraf Ediyorum” sevgili kitabı ya da uzaktaki sevgiliye hediye olarak tasarlanan “Uzaktaki Sevgili”… Bunlar sevgili kitap örneklerimizden sadece bazıları. Diğer kitap örneklerimize bakmadan seçiminizi yapmayın deriz.

Kitap seçiminizi yaptıktan sonra hazırlama kısmına geliyoruz. Bu konuda size online olarak kullanacağınız tasarım panelimiz yardımcı olacak. Bu panel yardımı ile kitap sayfalarınızı dilediğiniz gibi süsleyebileceksiniz. Sayfalarınıza en güzel fotoğraflarınızı yükleyebilir, fotoğraflara dair en anlamlı cümleleri rahatlıkla ekleyebilirsiniz. Tasarım panelimiz ile kitabınızı keyfinize göre hazırlamak çok kolay ve keyifli.

Sevgiliye ilginç hediye için bir an önce hediyenizi seçin, tasarımı hazırlayın ve siparişinizi oluşturun.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı