TANITIM YAZILARI

Yine Doğumgünü, Yeni Hediye Arayışı

Erkek arkadaşınızın/ kız arkadaşınızın/ eşinizin doğum gününe çok az zaman kaldı. Ve tabii yine hediye telaşınız başladı. Bu zamana kadar alınabilecek tüm hediyeleri zaten aldığınızı düşünüyorsunuz. Erkeğe alınabilecek tüm klişe veya ilginç hediyeleri aldınız: Gömlek, saat, parfüm, ayakkabı, güneş gözlüğü, araba şeklinde anahtarlık, fotoğraf baskılı kupalar, yine üzerinde fotoğrafınızın bulunduğu yapbozlar… Bir bayana hediye edilebilecek her şeyi daha önce aldınız: Yılbaşı için hediyelik eşyalar (kar küreleri- şapkalar- romantik kokulu mumlar) sevgilliler gününe takı, evlilik yıldönümünüz için ev hediyesi, ayakkabı, çanta, parfüm, banyo seti, peluş oyuncaklar, bebekler, çiçek, çikolata… Aklınıza sevgiliye alınabilecek daha başka hediye fikirleri gelmiyor. Sizin onun anne- babasına anneler/ babalar günü hediyesinden çok hoşnut olan anneye/ babaya danışıyorsunuz eşime ne alsam diye… Ortak arkadaşlara soruyorsunuz. ”Çocuklar sorsanıza bi, bu aralar neye ihtiyacı varmış?’ diye. Onlar da sevgilinizin ağzını arayıp ne istediğini anlamaya çalışıyorlar. Ama pek orijinal bir şeyler de söylemiyor, yardımcı olamıyorlar. Oysa siz sevgiliye verilebiecek en güzel hediyeyi arıyorsunuz. Doğum günü mekanınız belli; onun en çok sevdiği yerleri biliyorsunuz. Orada loş ortamda yüzlerce mumla kutlayacaksınız belki, ya da deniz kenarında yıldızların altında… Ama o romantik anda verdiğiniz o pırıltılı pakedin içinde ne olacak? Yine aynı hediyelerden biri mi? Hiç sanmıyorsunuz.

Öyleyse hediye fikirleri almaktan vazgeçin ve internette online sörfe başlayın. Bu zamana kadar alınabilecek tüm orijinal, değişik hediyeyi aldığınızı düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Zaman geçiyor ve her gün farklı ürünler ortaya çıkıyor. Daha öce hiç aklınıza gelmemiş bir hediyeyi aniden hediye sitelerinde bulabilirsiniz. Bu sitelerde sizin için de sürpriz olacak çok eğlenceli aynı zamanda gülümseten özel hediyeler bulacaksınız. Öyle ki sayfalar boyunca süren hediyelik ürünlerin hepsini görmek istediğinizden saatlerinizi bu sitelerde harcayacaksınız ve zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile. Hatta büyük ihtimalle kendinize de bir kaç hediye alacaksınız.

1
Sevgilinizle şu an için uzak mesafe ilişkisi yaşamak durumunda iseniz uzaktaki sevgiliye hediyeyi kargolamak yerine kapıda iki hediyeyi (elinizde hediyeyle sizi) birden görmek onu ayrıca mutlu edecektir. Doğum günü mesajlarından çok size ihtiyacı olduğundan bu doğumgününde ilk hediyeniz; onun yanında olmak olsun. En farklı olmasa da en özel hediye bu olacaktır.
Sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz; unutmayın! Onu gülümsetecek hediyeyi en iyi siz bilebilirsiniz. Ama aynı zamanda romantik, bütçeye uygun, orijinal bir hediye vermek istiyorsanız sevgilikitabi.com ailesiyle tanışmalısınız.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı