TANITIM YAZILARI

Sevgilinizi Hediye Denizinde Yüzdürün

Aşk bambaşkadır. Aşık olduğunuz  kişiyi, inanılmaz derecede mutlu etmek istemez misiniz? Aşık olan herkes bunu ister. Seven kişilerin, aşıkların temel misyonu da bu değil midir zaten? Peki, bunu başarmak için neler yapılabilir? Aşık olduğunuz kişiyi mutlu etmeniz her şeyden önce ona olan duygularınızı, onun yaşamınızdaki en önemli ve en özel kişi olduğunu ona anlatabilmenizle başlamaktadır.

Bunu gerçekleştirebilmeniz için elbette ki faydalanabileceğiniz bazı yöntemler vardır. Bunlardan bir tanesi ve en etkileyicisi ise sevdiğiniz insana kişiye özel bir hediyeyi armağan etmenizdir. Kişiye özel hediyeyi yaratırken bunun için detaylı bir araştırma yapmanız ve sevgilinize ilişkin en ince ayrıntıları dahi düşünmeniz gerekir.

Kişiye özel hediyenizi kendi yaratıcılığınızla oluşturup verdiğinizi düşünelim. Bundan daha fazlasını yapabilir miydiniz? Örneğin, sevgiliniz için bir hediye denizi yaratabilir miydiniz? Hediye denizi fikri belki başlangıçta size çok iddialı hatta biraz da uçuk bir fikir olarak gelebilir. Ancak, aşkın kendisi zaten diğer duygulardan apayrı ve uçuk bir duygudur. İnsanın ayaklarını yerden keser.

Öyleyse sizin de aşık olduğunuz kişi için bir hediye denizi yaratmanız mümkündür dersek abartılı bir ifade kullanmamış oluruz. Hediye denizini oluşturmadan önce, aşık olduğunuz kişiyi ilk gördüğünüz, birlikte olmaya başladığınız ilk anlardan başlayarak ve birlikte geçirdiğiniz tüm zaman dilimini de en ince ayrıntısına kadar detaylı bir şekilde düşünerek işe başlamanız size avantaj sağlayacaktır.

Bu süreçte, birlikte yaşadığınız en özel anları diğerlerinden ayırarak o anların yaşandığı zaman dilimlerini simgeleyebilecek küçük hediyeleri oluşturup, her bir hediye paketini diğerlerinden ayıran sadece sizin fark edebileceğiniz küçük işaretler koyabilirsiniz. Bunu yapmanızdaki amacınız sevgilinizin hediye denizinde yer alan hediyeleri sizin istediğiniz sırada açmasını sağlamak olacaktır.

Oluşturduğunuz küçük hediye paketlerinin içerisine, ona olan aşkınızı ifade eden küçük notlar ekleyip hediyelerinizi daha da zenginleştirebilirsiniz. Küçük hediyelerinizi oluşturduktan sonra, birlikteliğinizde en önemli kilometre taşları olarak gördüğünüz özel günleri simgeleyen daha büyük hediyeleri oluşturup hediye denizine ekleyip, hediye paketlerini de aynı şekilde hazırlayabilirsiniz.

Bu şekilde hediye deniziniz birbirinden farklı anlamlar içeren, gerek büyüklük, gerekse farklı özelliklere sahip çok sayıda hediyeden oluşan harika bir varlığa dönüşmüş olur. Hediye denizini oluştururken hazırlayacağınız hediyeleri aşık olduğunuz kişiye olan duygularınızı ifade edecek şekilde seçmeniz, onun gönlünde daha öncesinden çok farklı ve çok daha güçlü bir yer elde etmenizi sağlayacaktır.

İster bir erkek olarak aşık olduğunuz kadın için, isterse bir kadın olarak aşık olduğunuz erkek için kendi hediye denizini yaratarak onu mutlu edebilirsiniz. Her ne kadar kadın ve erkeğin birbirinden çok farklı özellikleri olsa da, ister kadın olsun ister erkek, hemen hemen tüm insanlar aşık oldukları kişi tarafından aynı duygularla sevildiklerini bilmek, onun tarafından önemsenmek hatta şımartılmak isterler.

Yarattığınız hediye denizi ile onu daha önce hiç olmadığı kadar mutlu edebilir ve onu dilediğince şımartabilirsiniz. Sevgi denizinde, en kısa sürede kulaç atabilmeniz için hiç zaman yitirmeksizin , kendi hediye denizinizi yaratın. Bu mutluluğu ondan esirgemeyin.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı