TANITIM YAZILARI

Yıldönümü Hediyesi Seçme Sorunsalı

Yıldönümünüz için hediye fikirlerine mi ihtiyacınız var? Bu yazı size belki biraz yardımcı olabilir. Bu bir evlilik yıldönümü de olabilir, tanışma yıldönümü de… Her ikisinde de romantik, güzel bir hediye almanız şart. Üstelik bu hediyenin doğum günü hediyesinden de yeniyıl hediyesinden de değişik, özel olması gerek. Bu yüzden işiniz biraz daha zorlaşıyor.

Sevgiliye verilecek her hediye onu mutlu edecektir gerçi; fakat neden bu hediye orijinal olup onu hem sevindirip hem şaşırtmasın ki…

Bir erkeğe alınabilecek hediyelerin başında şüphesiz ki parfüm, kazak, tişört, güneş gözlüğü gibi hediyeler gelir. Ve bu hediyeler çokça da sevilir. Ama yıldönümü için daha ilginç hediye seçeneklerine ihtiyacınız olduğunu düşünürsünüz. Haklısınız da… Yine de bir düşünün; her yıldönümünde çok çok farklı, sıradışı ne alabilirsiniz ki? Bu yüzden hediyelerin yanına sürprizler ekleyerek anları daha özel hale çevirebilirsiniz. Örneğin aldığınız parfümün üzerine kokulu bir not iliştirin. Kazağın içine, ancak giydiği zaman bulabileceği bir fotoğrafınızı koyun…

Ona ilk bakışta kapkara görünen bir kupa hediye edin ve ofiste onunla sıcak bir içecek içmesini sağlayın. Sıcağın etkisiyle o kara ekranda çıkan komik fotoğrafınız onu güldürecektir.

Kendi hediye sepetinizi hazırlayın mesela. Bunun için internetteki hediye sitelerinden fikir alabilirsiniz. Sevgilinizi en iyi siz tanıdığınız için o sepete koymanız gereken şeyleri bilirsiniz. Örneğin o hediye sepetinden playstation’da çıkabilsin. 🙂 Güldürün, mutlu edin onu. Romantizmi de notlarınıza saklayın. Ama mutlaka hediyeniz çok pahalı olmak zorunda değil. Süslediğiniz cam bir kavanozun içine bir sürü aşk notu yazar hediye edersiniz; böyle de mutlu edersiniz. Size ucuza gelir, ama maneviyeti pahalıdır, değerlidir.

Eşime, sevgilime, kocama, karıma yıldönümü hediyesi ne alabilirim diye düşünmek yerine gözünüze hoş gelen bir hediyelik eşya alın ve bunu süsleyin. Hem kalıcı hem estetiktirler.

Sevgilinize, nişanlıya, kız arkadaşınıza alabileceğiniz hediyelerin başında da elbette ki takı gelir. Takı sevmeyen biri ise ayakkabı… Ayakkabıyla da arası yoksa çanta… Bunlardan biri mutlaka onu çok mutlu edecektir. Bunun dışında aniden karşısında bulduğu kocaman banyo sepeti de onu çok şaşırtacak ve güldürecektir. Ve tabii yine içine özel, romantik şeyler yazmayı da ihmal etmemek gerek! Kadının kalbine giden yol erkeğin ilgisinden geçer. Erkek ilgisini bakışıyla gülüşüyle de belli eder ama hediyelere de kimse hayır demez. Aşk her şeye değer!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı