TANITIM YAZILARI

SEVGİLİLER GÜNÜ FIRSATINI İYİ DEĞERLENDİRİN!

Sevgilinizi ne kadar seviyorsunuz? Ona hak ettiği değeri veriyor musunuz? Sevgilinizle ne kadar ilgilisiniz?  Ona yeterince zaman ayırıyor musunuz? Bu sorulara dürüstçe cevap veremiyorsanız ilişkinizle ilgili bir takım sorunlar yaşıyorsunuz demektir. Hem de sevgililer gününün hızla yaklaştığı ve sevgilinizin sizden güzel bir hediye veya sürpriz beklediği şu günlerde…

Sevgililer günü sadece basit hediyelerin alındığı, küçük sürprizlerin yapıldığı veya göstermelik kutlamaların olduğu bir gün değildir sadece. Sevgililer günü ilişkinizi tekrar gözden geçirmeniz, sevginizi test edebilmeniz ve varsa ilişkinize dair küçük pürüzleri gidermeniz açısından önemli bir gündür. Bazen hayatın yoğunluğuna kendinizi kaptırmanız, sevgilinize olan alışkanlığınız ya da kendinizi bir ilişkiyi bitirmeye hazır hissetmeyişiniz birlikteliğinizin durumunu sorgulamanıza engel olabilir. Sevgilinize en son ne zaman bir hediye aldınız? En son ne zaman sevgilinizin yüzünü küçük bir sürprizle güldürdünüz? Ona ne zaman romantik davranıp güzel sözler söylediniz ya da güzel bir mekanda beraber yemek yediniz? İşte tüm bu soruları sevgililer gününün yaklaşmaya başlamasıyla kendinize sorarsınız. Eğer ilişkinizin ciddi bir sorunu yoksa, aşılmayacak büyük bir yol ayrımına girmediyseniz bu sevgililer günü ilişkinizin geleceği açısından önemli bir fırsat olabilir. Öncelikle sevgililer günü kutlamanızın planını iyi yapmalısınız. Etkileyici, farklı ve sürpriz bir plan yapmaya özen gösterin. Sonrasında ise çevrenizdeki insanlardan sevgililer günü için hediye önerileri almaktan çekinmeyin. Ve unutmayın hediyenizin niceliği değil niteliği önemlidir. İçinde pahalı hediyelerin olduğu kocaman bir hediye sepeti almak zorunda değilsiniz. Bir sevgililer günü çiçeği bile etkili olur bazen. Yeter ki aldığınız hediye sevgilinize hitap etsin. Sadece hediye almak yetmez tabi. İlişkinizde bir takım sorunlar yaşadığınız günlerde bu özel günü fırsata çevirebilmek için biraz daha gayret etmelisiniz. Hediyenizi verdikten sonra sevgilinizi romantik bir akşam yemeği yiyebileceğiniz bir mekana götürün. Orada sadece içinde bulunduğunuz ana odaklanın ve keyfini çıkarın. Ona ilişkiniz hakkında geleceğe yönelik hayallerinizden bahsedin. Ve etkileyici sözlerle sevgilinizi mest edin. Zamanla işlerin yoluna girmeye başladığını ve ilişkinizdeki sorunların yavaş yavaş ortadan kaybolduğunu göreceksiniz.

1

İşte sevgililer günü bu açıdan bakıldığında basit bir hediye alış verişinin olduğu günden çok daha özel bir gündür. Sorunlarla boğuşan, sendeleyip duran nice birliktelikler bu özel günün yardımıyla düzelmiştir. İnsanlar ilişkilerinin, aşklarının değerini bu gün sayesinde daha iyi anlamıştır. Unutmayın ilişkilerinize verilen bir hediyedir sevgililer günü. Daha şimdiden ilişkilerinde bir takıp problemler yaşayan çiftlerin 14 Şubat bir an evvel gelsin dediğini duyar gibiyim.

Sevgililer gününüz şimdiden kutlu olsun. Bol şans…

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı