TANITIM YAZILARI

Mevsimler Geçerken Aşkın Neresindesin?

Hayat bu ya, zaman geçiyor. Hem de en umarsız ve hızlı bir şekilde. Zamanın akışını hayatımızda özel anılarla gözlemlerken mevsimler bizlere eşlik ediyor. Doğum günleri, yılbaşları ve Sevgililer Günü tatlı hatıralarla gelip geçiyor. İçine girdiğimiz mevsim olan  ilkbahar ise çok canlı, enerjik ve içinde hayatı daha da fazlası aşkı barındırıyor. Doğa yenilenip güzelliklerini sergilerken insan nasıl karşı durabilir buna? İnsan da ister yenilenmek, hayat ve enerji dolmak. Bunun için ise aşk birebir çözüm.

Aşk da mevsimler gibidir ve zaman zaman farklı havalara bürünebilir. Kimi zaman bir kış gibi çetin, soğuk ve zorlu iken kimi zaman ise bahar gibi ılık, sakin ve hayat doludur. Aşkın mevsimi ise hava durumundan ziyade bizim elimizdedir. Yani aşkın havasını biz belirler, güzelleştirip geliştirebiliriz. Sevdiğimize alacağımız bir hediye, ona yazacağımız aşk sözleri ile hangi aşk bahara dönmez ki? Zaman bahara ayak uydurma, gereksiz kavgalara, kırgınlıklara ve alınganlıklara son verip aşkı yeniden yaşatma zamanıdır.

Kış, ayrılıkla, aşk acısıyla veya çalkantılı bir ilişkiyle geçmiş olabilir fakat bunun üstesinden gelmek baharı yapıcı kullanmak ve yaz mevsimine mutlu mesut girmek sizin elinizde. Sevdiğinize tekrardan ilk günkü gibi bakın, birbirinize karşı duyduğunuz aşkı hediyelerle canlandırın ve baharın sunduğu yenilenme fırsatını geri çevirmeyin!

1

Aşk arayanlar ise kışın melankolisinden uzaklaşıp çevrelerine çok daha iyi bakmalılar. Değişim, yenilik ve güzellik her yerde. Aşk kendini çok daha fazla belli ediyor ve böyle zamanlarda geçmişe, eski sevgiliye ve hayal kırıklıklarına takılıp kalmak çok gereksiz. Hayatı geri çevirme lüksümüz yok çünkü o kadar zamanımız yok bu güzel dünyada. Kendimizi açmalı, yeni insanlar tanımalı ve hayatımızdaki insanların değerini anımsamalıyız. Kim bilir belki yeni bir aşk doğar (:

Yalnızlığa sıkışıp kalmak için havalar fazla güzel ve daha da güzelleşecek. Bu sebeple birilerine güvenmeyi, bir şans vermeyi ve sorunlarınızı aşmayı deneyin. Bunun geçmişe oranla daha kolay olacağına emin olabilirsiniz. Unutmamak gerekir ki zaman geçiyor ve geçen zamanın telafisi yok. Geçmişe dönüp baktığınızda daha iyisini yapabilirdim dediğiniz oluyordur elbet. Bu günleri güzel hatırlamak için bunun farkında olarak bu baharı ve yazı sevgi ve aşkla doldurun. Kısacası aşkın neresinde olursanız olun kendinizi aşka ve yeniliğe açık tutmayı ihmal etmeyin. Hayatınızda aşk beslediğiniz birinin olması hayata dair diğer tüm sıkıntılarınızı alıp götürecek ve yeniden doğmuşsunuz gibi hissettirecektir.

Aşkınızı yenilemek veya birine ilan-ı aşk etmek için güzel zamanlarda olduğumuzu söyledim. Peki ya bunu bir hediye ile yapmak isterseniz? İşte o zaman Sevgili Kitabı’na bir göz atın. Sevdiğinize hazırlayacağınız etkileyici ve sempatik bir hediye ile onu şaşırtın. Sonrasında yüzündeki gülümsemeyi görmek tüm sıkıntılarınızı unutturacaktır (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı