TANITIM YAZILARI

Yıllanmış Aşkınıza Yıldönümü Hediyesi

Sevgilinizle tanışalı yollar oldu ve nişanlanalı ve evleneli de bir o kadar yıl… 1. yıl- 2. yıl derken yılları devirdiniz. Ama aşkınız hiç bayatlamadı; hatta yıllandıkça tadını buldu; lezzeti ortaya çıktı. Şimdi yapılacak tek şey; ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varmak ve en özel günlerden biri olan evlilik yıldönümünüzü bir hediyeyle kutlamak. Çocuklarınız varsa en güzel ortak hediyeyi de almışsınız demektir, ama günleri hatırlayıp ufak da olsa bir hediye almak gününüzü mutlu kılacaktır.
Bayanlara hediye olarak alacağınız tek bir kırmızı gül, özenle hazırladığınız bir sofra, yollayacağınız küçük sürprizli yıldönümü mesajları bile onları mutlu edecektir. Erkek sevgiliye hediye olarak kravat, parfüm, güneş gözlüğü, gömlek de alınılabilir. Ama siz bu yıldönümünüzde değişik bir şeyler yapmak niyetindeyseniz öncelikle eşinizin ihtiyaç listesini belirleyin. Bunun için de çaktırmadan ağzından laf almaya çalışın. Bunu genellikle kadınlar iyi yapmakla birlikte, azimli bir erkek de başarılı olabilir. Yeter ki yıldönümünüze az bir zaman kalmışken bu araştırmaya başlamayın. Çünkü kadın, mutlaka hediye almak için sorduğunuzu anlayacak ama size belli etmeyecektir. Bu da tüm sürprizi bozar. Bu yüzden yıldönümünüze çok zaman varken başlayın. Bazen siz ağzını aramaya çalışmadan bile o birine ‘Şuradaki çantayı çok beğendim’ gibi şeyler söyleyecektir. Böylece (size göre ihtiyacı olmasa da) onun ihtiyacı olan bir şeyi hediye ederek çok daha fazla mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde kadınlar da, eşinin örneğin Galatasaray- Fenerbahçe maçına gitmek istediğini öğrenip iki kişilik bilet alabilir. Ve hatta biletlerden birini kendi sahiplenmeyip onun en iyi arkadaşıyla gitmesi için hediye edilebilir.

İhtiyacına göre değil, gönlümden geçene göre alacağım diyorsanız; aynı zamanda orijinal, komik, ilginç, romantik bir hediye almak istiyorsanız ve ne doğum günü hediyesine ne yılbaşı hediyesine ne sevgililer günü hediyesine ne düğün hediyesine ne anneler günü/ babalar günü hediyelerine benzesin hepsinden farklı bir hediye olsun istiyorsanız internet yardımınıza koşacaktır. Yıldönümünde erkeğe/ bayana ne hediye alınır sorusunun cevabını hediye sitelerinde bulacaksınız. Bu sitelerde eşe alınabilecek en enteresan en anlamlı hediye fikirlerine ulaşacaksınız. Ve karşınıza çıkan hediye seçeneklerinin çokluğundan hayrete düşeceksiniz. Hediye bulmanın çok da zor olmadığını anlayacaksınız.
Bu sitelerde seçenek çok fazla. Çünkü çok fazla kategori var. Örneğin; anneler günü hediyeleri, babalar günü hediyeleri, sevgiliye hediye, romantik hediyeler, ilginç hediyeler, kişiye özel hediyeler, erkeklere hediye, bayanlara hediye, çocuğa hediye, hediye sepetleri, evlilik yıldönümü hediyeleri, yeni bebek hediyeleri, özür dilerim hediyeleri, öğretmenler günü hediyeleri, yılbaşı hediyeleri, sevgililer günü hediyeleri, ev hediyesi, ofis hediyeleri gibi… Böylece vitrin gezmek yerine online olarak dijital ortamda alışveriş yapabilir, bir tıklamayla yüzlerce hediyelik ürünü görebilir ve bütçenize en uygun olanını alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı