SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

Sevgililer Gününde Hediyeniz Bizden!

Bir erkeğin hayatındaki en  önemli ve özel zamanlardan biridir askerlik günleri. Vatanı korumanın gururu her şeyden öte, her şeyden önce gelir. Bu kutsal görevi yaparken askerler ve aileleri en çok etkileyen özlem ve hasrettir. Aylarca ayrı kalmanın, birbirini görememenin ağırlığı çöker insanın üzerine. Böyle zamanlarda bu durumdan en fazla etkilenenler ise sevgililerdir. Asker sevgilisini, vatani görevini yapmaya uğurlayanlar arasında iseniz  sizin için de özlem dolu günler başlamıştır. Sesine, yüzüne hasret kalacağınız günler çok yakındır. Bu yüzden en güzeli ona aşkınızı ve sevginizi hep hatırlatacak bir sürpriz yapmak, asker sevgilinizin özlemini mininuma indirebilmektir. Hele de sevgililer günü bu kadar yakınken… Bu özel gün yaklaşırken uzaklardaki sevgilinize sevgililer gününde hediye olarak aşk kokan bir hediye yapmaya ne dersiniz? Cevabınız “evet” ise en doğru adrestesiniz. SevgiliKitabi.com’da askerdeki sevgilinize hediye edebileceğiniz pek çok hediye alternatifi bulabileceksiniz.

sevgililer gününde hediye

Ona olan hasretiniz en özel şekilde anlatabileceğiniz sevgili kitapları ilk alternatifiniz…”En Büyük Asker Benim Asker” ve “Bir Hasretin Öyküsü” sevgili kitapları asker sevgilinize özleminizi hem esprili hem de duygusal bir dille anlatmanıza yardımcı olacak. Sizin hikayenizi sizin seçtiğiniz şekilde anlatacak olan bu kitaplar asker sevgilinizi hem duygulandıracak hem de yüzüne kocaman bir gülümseme kondurmuş olacaksınız.

14 Şubat hediyeleri bunlarla bitmiyor! Eğer öyle bir şey hazırlayayım ki her baktığında bizi görsün, hiç ayrılmamış gibi hissetsin diyorsanız o zaman foto kitabımız “O Şimdi Asker” tam aradığınız hediye alternatifi olacak. Bu anlamlı kitaba sevdiğinizin ve sizin en güzel fotoğraflarınızı ekleyerek harika bir aşk albümü oluşturabileceksiniz. Özleminizi bir az olsun dindirecek bu kitap ile sayılı günler çok daha hızlı geçecek.

Sevgililer Gününde Hediye

Eğer askerinize duygularınızın kendi kaleminizden çıkması sizin için önemli ise anı defterleri ile bunu kolayca başarabilirsiniz. Kapağını dilediğiniz gibi tasarlayabileceğiniz, ister fotoğrafla isterseniz farklı görsellere süsleyebileceğiniz bu defter ile askerinize aşkınızı, özleminizi ve duyduğunuz gururu en romantik şekilde yazabilirsiniz. Bu defter yıllar boyu saklanacak en özel hediyelerden de biri olacak!

Sevgililer gününe hediyelik alternatiflerinin en çeşitlisini KitapFabrikasi.com’da kolayca bulabilme imkanına sahipsiniz. Seçtiğiniz hediyeyi hemen sipariş verebilir ve sevdiğinizi mutlu etmek için bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirebilirsiniz.

 

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı