TAKVİMLER

Sevgili Takvimi Aşkınızı 365 Gün Canlı Tutacak

Sadece ikinize özel, her anı aşkınızla dolu ve en ince ayrıntısına kadar tasarımını kendiniz belirleyeceğiniz muhteşem sevgili takvimleri sayesinde onsuz bir gününüz bile geçmeyecek. Her sayfasını özel olarak tasarlayabileceğiniz bu sevgili takvimi  ile sevdiğiniz insanın yılın 365 günü hatırlayacaksınız.

Onunla zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorsun bile. Günler, aylar, mutluluktan sarhoş olmuş şekilde akıp gidiyor. Kalbin, pır pır; başında kavak yelleri… “Hangi aydasın?”, “Bugün günlerden ne?” senin gündemini oluşturmuyor. Zaten onsuz geçirdiğin bir günü yaşanmış bile saymıyorsun. O halde, zamanı takip etmeni kolaylaştıracak bir takvim edinme zamanın gelmiş senin. Hem de her ayı, her günü onunla dolu; mutlu anlarınızı hatırlatacak şekilde sadece ikinizin yer aldığı fotoğraflarla süslü bir takvim… İkinize özel bir sevgili takvimi!

sevgili takvimi
SevgiliKitabi.com’un sevgili takvimleri kategorisinde ister beğendiğin bir tasarımı özelleştir istersen de baştan yepyeni özgün bir tasarımla aşkınızı tarihin her gününe yazdır. SevgiliKitabi.com’un sevgili takvimleri hem çok özel hem de oluşturması çok kolay ve çok eğlenceli.

Sevgili Takvimi Hazırlayın

Tamamen online sistem sayesinde kurulum derdi olmadan, program yüklemekle uğraşmadan ve önceden hazırlanmış hiçbir kalıba bağlı kalmadan kendi tasarımlarını yaratabilirsin. Takvimini, istediğin aydan, istediğin günden başlatabilir; her sayfasını ayrı ayrı özelleştirebilirsin. Sayfalara facebook’tan, bilgisayardan yükleyebileceğin istediğin fotoğrafları koyabilir; takvim yapraklarına çok özel mesajlar yazabilirsin. SevgiliKitabi.com’un ücretsiz olarak sunduğu kolay anlaşılır, kullanıcı dostu online tasarım programıyla sevgili takvimleri üzerine istediğin figürleri ekleyebilir; fotoğraflarına ve mesajlarına değişik efektler uygulayabilirsin. Üstelik bu uygulamayı kullanabilmen için hiçbir grafik programı bilmenize gerek yok. Sürükle-bırak yöntemi ile isme özel takvim tasarımı yapmak çocuk oyuncağı!

Artık ön izlemeni ve son kontrollerini yaptıktan sonra hazırladığın mükemmel sevgili takvimini kaydedip baskıya gönderebilirsin. Bundan sonra yapman gereken, sadece, takviminle ilgili teknik kontrollerin yapılıp varsa sorunlar giderildikten sonra en kısa sürede kargoyla verdiğin adrese teslim edilmesini beklemek. Hem de özel hediyelik kutusu içerisinde!

Haydi, durma, tasarıma başla ve göster yaratıcılığını. Her günü hayatındaki en özel insanla dolu en güzel sevgili takvimini sen hazırla. Sevgiliye hediye seçimini hemen sepetine ekleyerek sevgilini mutlu et!

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı