TAKVİMLER

Size Özel Tasarım Takvim İle Zamanı Dondurun!

Günler, haftalar, aylar, yıllar…Akıp giden zamanı elinizde tutamasanız da takvim yapraklarını her çevirdiğinizde içinizi ısıtacak manzaraları görebileceğiniz bir özel tasarım takvim size zamanı dondurma imkanı tanır.

Sevgilinizi, her anı ayrı bir sempatiye sahip olan kedinizi, bisiklet tutkunuzu hatta unutulmaz yurt dışı tatilinizi takvim yapraklarına aktararak tüm yıl boyunca mutlu hatıralarınızı taptaze tutabileceksiniz. Sadece zamanın değil, zamana kaydedilmesi gereken keyifli anların da nabzını tutabilirsiniz. Tüm yılınızı güzel anıların eşliğinde geçirmek için yeni nesil fotoğraf baskılı takvim seçenekleri ile tanışmaya hazır olun!

özel tasarım takvim

Sevdiklerinizle paylaştığınız unutulmaz hatıralara şahitlik eden fotoğraf kareleri, yaşama dair en özel anılar arasında yer alıyor. Siz de hayatınızda önemli bir yer kaplayan anneniz, sevgiliniz, bebeğinizin fotoğraflarından oluşan bir takvim hazırlayarak tüm yılınızın güzel geçmesini sağlayabilirsiniz. Takviminizi evinizde ya da ofisinizde en sevdiğiniz köşeye koyarak her baktığınızda farklı bir anıyı canlandırabilirsiniz.

Özel Tasarım Takvim

Hediye etmek için de son derece hoş bir alternatif olan bu isme özel takvim ile, sevdiklerinizi mutlu edebilir, takvim yapraklarını her çevirdiklerinde sizi hatırlamalarını sağlayabilirsiniz. Bundan böyle takviminiz, yalnızca zamanı gösteren bir obje değil, her dem taptaze kalan sihirli bir obje olacak.

Sevgili ya da foto takvimleri oluşturmak için dilediğiniz fotoğrafları belirleyerek takviminizi kolayca hazırlayabilir, yılınızın birbirinden özel anıların şahitliğinde geçmesini sağlayabilirsiniz. Anılarınızı saklaması için SevgiliKitabi.com’da bulabileceğiniz birbirinden güzel takvim alternatiflerine göz atabilirsiniz. İster masa takvimi hazırlayarak ofis ortamınıza taşıyın anılarınızı… İsterseniz duvar takvimleri ile her an sevdiklerinizle birlikte olmanın keyfini çıkartın.

Takvimlerinizi kendiniz, en beğendiğiniz fotoğraflarınızla kolayca hazırlayabilirsiniz. Ayrıca başlangıç ayı olarak dilediğiniz ayı seçme şansına da sahipsiniz. Mesela tanışma ayınızı takviminizin ilk sayfası olarak ayarlayabilirsiniz. Böylece sevgilinizin tanışma yıldönümüzü de hiç unutmamasını sağlayabilirsiniz. Bir taş ile iki kuş vurabilirsiniz 🙂

Yapmanız gereken hemen bir üyelik oluşturmak. Sonrasında hazırlamak istediğiniz takvim çeşidine karar verebilirsiniz. Online tasarım panelini kullanarak takviminizde kullanacağınız fotoğrafları sisteme yüklediğinizde yolu neredeyse yarılamış oldunuz. Tasarımınızı kaydettikten sonra 3 iş günü içinde siparişiniz baskıya verilecek ve en kısa sürede kargoya verilecektir.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı