DÜĞÜN ANI DEFTERİ

Düğün Anı Defteri Düğünlerin Vazgeçilmezi

En özel ve en mutlu olacağınız o gün yaklaşıyor. Hazırlıklar birbirini kovalıyor, her detayın en mükemmel olması için sadece siz değil, çevrenizdeki herkes elinden geleni yapıyor. Bu güne dair en ufak detayı bile atlamak istemiyorsunuz. Mekanı seçtiniz, dekorasyona karar verdiniz, kuaförünüzü ayarladınız, davetiyelerinizi seçtiniz. Bakınca her şey o mutlu gününüz içi hazır gözüküyor. Peki bu mutlu günü daha unutulmaz yapmak ister misiniz? Davetinize katılacak herkesin duygularını olanca içtenliğiyle yazacağı bir düğün anı defteri, yıllar sonra bile hatırlanacak güzel bir anı olmaz mı sizce?

düğün anı defteri

Gelen konuklarınız, hayatınızın bu en özel ve mutlu gününü sizinle paylaşmaktan memnun olacaklar. Birlikte eğlenecek, yeni bir hayata başlamanızı doya doya kutlayacaksınız. Bu kişiler arasında sadece aileniz değil akrabalarınız ve sevdiğiniz dostlarınız da var.

Düğün töreniniz ne kadar güzel geçerse geçsin hiçbir şey, içten ve  sevgi dolu cümleler kadar sizi etkileyemez. Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, sadece sizin mutluluğunuza tanık olmak için yanınızda bulunan konuklarınızın cümleleri size daima  o günü ve o gün yaşadığınız duyguları anlatacak. Bu anlamlı hatıra defteri ile tüm sevdiklerinizin yüreğinde kapladığınız yeri görebilecek, mutluluğunuza mutluluk katabileceksiniz.

Düğün Anı Defteri

Seçiminizi yaparken zaten hazır olan defter seçeneklerimizden birini hemen sipariş verebilirsiniz. Ama SevgiliKitabi.com size istediğiniz tasarımı yapabilmeniz için güzel bir fırsat sunuyor. Seçtiğiniz defterin sayfasında yer alan “BU KİTABI DÜZENLE” butonuna tıklayarak online panele ulaşabilirsiniz. Panelin içine girdiğinizde sol tarafta yer alan kısımda birbirinden güzel hazır şablonlar bulacaksınız. Dilerseniz bu kapaklardan beğendiğinizi seçerek yeni bir kitap oluşturabilir, siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Ya da sıfırdan bir kapak tasarlayabilirsiniz. İster en güzel fotoğraflarınız arasından seçim yapın, isterseniz yine size sunduğumuz tasarım araçları arasından beğendiklerinizi ekleyin kapağınıza. Her şey nasıl bir defter tasarımı istediğinize bağlı.

“Yıldızların Altında” SevgiliKitabi.com’da yer alan en güzel ve romantik anı defteri modelleri arasında yer alıyor. Esprili kapağı ile özellikle romantik çiftlerin beğenisini kazanacak bu güzel anı defteri sipariş vermeniz için sizi bekliyor. Haydi tasarımınızı hemen seçin ve düğün anı defteri siparişinizi verin. En güzel dilekleri sonsuza dek aynı canlılıkla bu defterle saklayın!

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı