TANITIM YAZILARI

Kişiye Özel Davetiye Devri

Sevgilikitabi.com aşkınızı taçlandırmaya devam ediyor. Sevgilinize duygularınızı açmaya, onu güldürmeye ve ona romantik bir hediye sunmanıza yardımcı olan sevgilikitabi.com artık kişiye özel davetiye modelleri ile karşınızda! Umarız aşkınızın evlilik ile taçlanmasında bizim de bir payımız olmuştur deyip yazımıza geçelim (:
Aşkın ulaşabileceği en güzel noktalardan biri olan evlilik kararı zor, heyecanlı ve bazen de şüpheli bir karardır. Tüm bu etkenlere rağmen birlikteliğin sıcaklığı sarar içinizi ve kendi kendinize doğru kararı verdiğinizi söylersiniz.
1Ömür boyu bir mutluluğa adım atmak için yapılması gereken çok şey vardır. Söz, nişan, nikah ve düğün bunlardan bazılarıdır. Bu hareket ve koşuşturma içerisinde geçecek bir süreçtir ve adına “tatlı telaş” desek daha doğru olur sanırım. Bu süreç içerisinde geçen her gün sizi o sonsuz mutluluğa ulaştıracak güne yaklaştırır. Peki ya o güne çok az kaldıysa? Artık düğününüz ya da nikahınız için davetiye düşünmeye başladıysanız zaten hali hazırda evlilik harcamalarına yaptığınız masrafların yanında şık bir davetiye için çok para harcayacağınızı düşünüyor olmanız muhtemel. Evlenecek çiftlerin bu konudaki seçiciliği davetiyenin aşkın kartviziti olmasından dolayıdır. Ayrıca davetiyeler, düğüne davet edilecek kişilerin de aşkınızın görüntüsünü gözlerinde canlandırmasına aracıdır bir bakıma. Davetiyenin teşkil ettiği bu önem evlenecek çiftlerin davetiye örnekleri içinde boğulmasına hem uygun fiyatlı hem de şık bir davetiye arayışına yol açar. Fakat Sevgili Kitabı  tıpkı sevgilinize almayı düşündüğünüz hediye için size yaratıcılığınızı konuşturmanız için bir fırsat verdiği gibi aşkınızın kartvizitinde sizin de payınızın olması için gereken her şeyi yaptı! Artık düğün davetiyesi, nikah davetiyesi, nişan davetiyesi ve daha birçok kutlama için hazır davetiyelere sıkışıp kalmayacaksınız. Fotoğraflı, karikatürlü, ilginç veya komik kişiye özel davetiye hazırlayabilecek ve özgürce yaşadığınız aşkınızın en mutlu günü için özgürce ve orijinal bir davetiye hazırlayabileceksiniz. Nasıl ki aşkınızı iki kişi bir olup inşa ettiniz, özel tasarım davetiyeniz de aşkınızın elinden çıkma bir biçim taşıyacak (:
2
Evlilik sürecinin ne kadar masraflı olduğu aşikar. Bu yüzden sevgilikitabi.com olarak hazırlayacağınız davetiyeler için en uygun fiyatı belirledik. Yani artık ucuz davetiye aramaya da son! (:
Yaratacağınız davetiyelerde olur da bir yaratıcılık sorunu yaşarsanız diye size fikir vermesi açısından hazır temalar da belirledik. Gerek ebatı gerekse içeriği itibariyle birçok seçeneğe sahip olacağınız davetiye tasarımlarında o iç sıkan ve aşırı resmi davetiye modellerinden tıpkı aşkınız gibi sevimli, özgür ve eğlenceli bir sonuca ulaşacaksınız (:
Konuya aşktan girince direkt düğün, nişan veya nikah davetiyesinden bahsettik fakat elbette sadece düğün davetiyesi değil söz konusu olan. Sünnet, toplantı, organizasyon ve kimleri nereye davet etmek istiyorsanız en yaratıcı ve orijinal kişiye özel davetiye sevgilikitabi.com adresinde hazırlanabilecek.
Sevgilikitabi.com hayattaki seçenek kıtlığını ve sıkıcılığı en orijinal fikirlerle aşmaya devam edecek! (:

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı