TANITIM YAZILARI

Aşk Kitabı

ask-kitabi

Şimdi klasik bir aşk kitabı düşünün, oğlanla kızın kavuşamadığı. Ama hep mutlu sonla biter bu kitaplar. Ki öyle bitmelidir zaten, çünkü aşka şans vermeyen insan dünyanın en mantıksız davranan insanıdır. Aşkta mantık yoktur derler bazıları evet ama; biz bunun tersini savunuyoruz. Aşk mantıklı davranmaktır, çünkü sadece mantıklı insanlar mutlu olmak için ellerinden geleni yaparlar.

Peki siz aşkınızın kitabını yazabilir misiniz? Biz sizin mantıklı insanlar olduğunuza inanıyoruz ve aşkınıza değer verdiğinizi düşünüyoruz. Sizin kitabınızda acılar yok, sizin kitabınızda mutsuzluk yok. Sadece sizin ve sevdiğinizin hikayesi, onunla geçirdiğiniz mutlu günlerin güncesi var.

Sevgilinize özel, kendi ellerinizle hazırlayabileceğiniz, dünyanın en manevi hediyesini hazırlamak için kolları sıvayın. Aşkınızın hikayesini yazma sırası artık sizde.

SevgiliKitabı.com’a gelin, ister hazır kitaplarımızdan birini kişiselleştirin, isterseniz de en baştan sadece size özel bir aşk kitabı hazırlayın.

Bir kaç örneğe göz atmak isterseniz aşağıya bakabilirsiniz:

Aşkımızın Tarihçesi

askimizin-tarihcesi-yildonumu-hediyesi

Ürün Açıklaması: Klişe yıldönümü hediyeleri, sürprizler seni bıktırdıysa, O’na kendini özel hissettirecek değişik bir hediye arıyorsan, bu kitabı görmelisin. Tanışmadan evliliğe, ilişkinin farklı hallerini anlatan “AŞKIMIZIN TARİHÇESİ” kitabı, evlilik yıldönümü sürprizi yapmak için güzel bir hediye alternatifi olacak.

Love Me

love-me

Ürün Açıklaması: Kıpır kıpır içi içine sığmayan aşıklar için gelsin… Sevgilinizin ayaklarını yerden kesin diye çok özel bir sevgililer günü foto kitabı hazırladık sizler için. Bırakın aşkınız kanatlanıp uçsun 🙂

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı