FOTO KİTAP

Babalar Kitabı İle Sevginizi Anlatın!

Babalar Günü yaklaşırken yavaş yavaş düşünmeye başladınız. Her sene aynı şeyleri almaktan bıkmış ve farklı bir hediye arayışında olabilirsiniz. Çünkü hayatınızdaki en değerli insanlardan biri olan babanız için alacağınız hediyenin, sadece ona özel ve duygularınızı yansıtan bir hediye olması  oldukça önemli. SevgiliKitabi.com’un sunduğu  babalar kitabı, hem özgün hem de hislerinize tercüman olan yaratıcı ve ilham veren bir alternatif.

babalar kitabı

 

Başta özel günler olmak üzere sevdiklerinize, onlara kendilerini özel hissettirirken diğer yandan duygularınızı aynı yoğunlukta ifade edebilecek bir hediye verebilmek, o anı unutulmaz ve değerli kılmanın en etkili yollarından biri.

En değerli ve çok sevdiğiniz, yeri doldurulamayacak olan babanız için başta babalar günü ve doğum günleri olmak üzere seçeceğiniz hediyeler de en az onlar kadar özel ve hisli olmalı. Sayısız hediye seçenekleri içinden hem duygularınızı sözlere gerek kalmadan ifade edebilen hem de unutulmaz olan bir hediye seçmek istiyorsanız SevgiliKitabi.com’un seçkin ve ayrıcalıklı bir ürünü olan babalar günü hediyeleri seçeneğini sepetinize ekleyebilirsiniz.

Kaliteli ve dayanıklı sert dış yüzeyle birlikte içerisinde yer alan özel fotoğraflar, etkileyici yazılar ile mükemmel bir hediyelik olan babanıza özel kitapları, tamamen babanıza özel, onu yansıtacak şekilde tasarlayabilirsiniz. Sizlere özel sunduğumuz online tasarım paneliyle babalar günü hediyenizi keyifle ve rahatça  hazırlayabileceksiniz.

Babalar Kitabı Oluşturmak Çok Keyifli

SevgiliKitabi.com tarafından özenle oluşturulmuş bu güzel kitabı bu şekliyle, hazır şekliyle satın alabilirsiniz. Dilerseniz “BU KİTABI DÜZENLE” seçeneği sayesinde fotoğraflardan, yazılara her şeyi siz yerleştirerek de  özel bir kitap oluşturabilirsiniz. Bu tasarımı yapmak için hiçbir grafik programı bilmenize de gerek yok. Çünkü tasarım panelinde düzenleme yapmak çok kolay! Sürükle-bırak yöntemiyle istediğiniz fotoğrafı ya da görseli sayfalarınıza ekleyebiliyorsunuz. Panelde yer alan özlü sözlerden beğendiklerinizi fotoğraflarınızın altına ekleyerek duygularınızı ifade edebileceksiniz.

Babanız için özel olarak oluşturduğunuz kitabınızla ilgili ya da ödeme, gönderim gibi detaylarla ilgili “Yardım” kısmından destek alabilirsiniz. Ayrıca her aşamada Canlı Yardım kısmından da yararlanabilirsiniz. Her şey bu özel günde canınızdan çok sevdiğiniz babanızı mutlu etmek için. Haydi siz de tasarım kitap örneğinizi oluşturmaya başlayın ve dünyanın en mutlu babasına kalbinizi armağan edin.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı