FOTO KİTAP

Yılbaşı İçin Hediye Fikirleri Seçim Yapmak Artık Çok Kolay

Anne,baba, kardeşler, arkadaşlar ve tabii ki sevgililer… Yılbaşı yaklaşırken ne çok kişi var hediye alınması gereken!Herkese ne alınacağına karar verilecek, teker teker mağazalar dolaşılacak, hediyeler alınacak vs. vs. Hele de bu soğuk günlerde zor iş! Hiç kendinizi yormanıza gerek yok. Biz SevgiliKitabi.com olarak  size bu konuda destek olmak istedik. Ve hiçbir yerde bulamayacağınız birbirinden güzel hediyeleri size sunuyoruz. Birbirinden orijinal ve farklı hediye çeşitleri  ve yılbaşı için hediye fikirleri bulabilmek için en doğru adrestesiniz. İster ailenize, ister dostlarınıza isterseniz de biricik sevgilinize hazırlayacağınız birbirinden güzel hediye alternatifleri ile yılbaşını yılı en keyifli günü haline getirmeyi başarabilirsiniz.yılbaşı için hediye fikirleri

Ailenize, dostlarınıza ya da sevgilinize unutamayacağı bir hediye bulmak isterseniz, bir ömür boyu saklanmayı hak eden foto kitaplarımız ile bunu başarabilirsiniz. Anıları saklamak için en doğru alternatif olacak foto kitaplar ile mutluluk size bir adım mesafesi kadar yakın. İster çocukluk anılarınız, ister dostlarınızla geçirdiğiniz keyifli zamanlar ya da sevdiğiniz insanla geçirdiğiniz mutluluk dolu o sürpriz tatil… Anılarınız kiminle olursa olsun bir ömür boyu saklanmayı hak ediyor ve onları en doğru şekilde saklamak da sizin göreviniz. İşte biz de SevgiliKitabi.com olarak yılbaşı için hediye fikirleri için en doğru seçimi yapabilmeniz için tavsiyelerde bulunuyoruz.

Yılbaşı İçin Hediye Fikirleri

Foto kitaplarımızı hazırlaması da çok kolay ve çok keyifli. Online tasarım panelimiz yardımıyla kitabınızı istediğiniz şekilde kolayca düzenleme imkanına sahipsiniz.  Üstelik bunun için hiçbir grafik tasarım programı bilmenize de gerek yok! Online tasarım paneliniz kullanmak çok basit. Fotoğraflarınızı tek buton yardımıyla sisteme ekleyebiliyor, sonrasında sizin için hazırlamış olduğumuz şablon sayfalara ekleyebiliyorsunuz. Dilerseniz sayfanızın arka plan renklerini de değiştirebiliyor ya da sayfalarınıza değişik ve sevimli tasarım objeleri de ekleyebiliyorsunuz. Kitabınızın nasıl şekil alacağı tamamen sizin hayal gücünüze kalmış. Sevgili için yılbaşı hediyesi hazırlamak bu kadar kolay!

Siz tasarımınızı oluşturduktan sonra siparişiniz 3 iş günü içinde basıma hazırlanacak ve özel kutusunda adresinize teslim edilmek üzere yola çıkacak. Havale ya da kredi kartına taksit imkanlarından faydalanarak uygun ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. İster sevgiliye ister arkadaşa süpriz hediye hazırlamak için en güzel fırsatı kaçırmayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı