FOTO KİTAP

Yılbaşı Hediye Önerisi İçin Bizi Dinleyin

Birlikte olmanın en güzel yanlarından biridir anıları paylaşmak… En mutlu gününüzden en kötü zamanlarınıza dek, bir çift olmak her şeyi birlikte yaşamayı gerektirir. En güzel kahkahaları beraber atabilir, sevincinizi dolu dolu paylaşabilirsiniz. Ya da başka hiç kimse ile yapamayacağınız komik ya da eğlenceli şeyleri ancak sevdiğiniz insanla birlikte yaşayabilirsiniz. Aşkın tanımında da bu yok mu zaten? Bizim de bugün sizlerle paylaşacağımız öneri, işte böyle bir ilişki yaşayanlar için. En güzel anılarınızı toplayıp, son derece romantik bir kitap haline getirmek ve birlikte çayınızı ya da kahvenizi yudumlarken kahkahalarınız eşliğinde bu kitabın sayfalarını çevirmek. Hem kalıcı hem de anlamlı bir hediye oluşturmak isterseniz bu yılbaşı hediye önerisi aklınızı çelebilir. “Gezi Tatil” foto kitabı ile aşkınızı canlandırın, sevgilinizle en güzel anlarınızı keyifle paylaşın.

yılbaşı hediye önerisi

Bu güzel hatıra kitabının amacı en güzel tatil anılarınızı toplamak ve bu anıların yıllara yenilmesini engellemek. Belki iki gezgin olarak gezilmedik dağ taş bırakmadınız ya da tüm yılın yorgunluğunu attığınız keyifli bir deniz-kum-güneş tatili yaptınız. Tatil konseptiniz her ne olursa olsun bu kitabınız ile bu tatile dair en özel anılarınızı, en güzel dakikalarını saklayabilirsiniz.

Yılbaşı Hediye Önerisi

Yaklaşan yılbaşı  telaşı için de oldukça uygun bir seçim olabilir “Gezi Tatil” foto kitabı… “Sevgilime yılbaşı hediyesi ne alsam?” diye kendinize sormaya başladıysanız ve yavaştan da olsa hediye arayışlarınıza başladıysanız SevgiliKitabi.com olarak bu güzel fikri size sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Özel kutusunda gönderimi yapılacak bu kitap, sevgilinizin yıllar boyu saklayacağı çok özel bir hatıra olacak.

Kitabınızı hazırlamak da çok keyifli emin olun. Hiçbir program bilgisi olmadan kolayca kullanabileceğiniz online tasarım paneli ile kitabınızı kolaylıkla düzenleyebileceksiniz. Öncelikle fotoğraflarınızdan hangilerinin kitabınızda yer almasını istediğinize karar vermeniz gerekecek. Sonrasında sizin için hazırlamış olduğumuz sayfa şablonlarını kullanarak hemen ve zahmetsizce tasarımınızı oluşturabilirsiniz. Kitabınıza sadece fotoğraf eklemekle kalmayıp, anlamlı sözler ve rengarenk tasarım objeleri ile sayfalarınızı keyifli bir hale getirebilirsiniz. Burada her şey sizin tasarım gücünüze bağlı!

SevgiliKitabi.com olarak sizi, yaklaşan yılbaşı kutlaması için hediye düşünme derdinden kurtarıyoruz. En mutlu anılarınızla dolu bu kitapla, sevdiğiniz insana, sadece bir yılbaşı hediyesi değil aşkınızın hikayesini de armağan etmiş olacaksınız.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı