FOTO KİTAP

Düğün Hediyesi Seçiminiz İçin Geç Kalmayın!

Kadın ya da erkek bir insanın hayatının en önemli zamanlarının başında gelir evlenme kararı almak. Doğru insanı bulduğuna inana herkes için mutluluğa giden bir yoldur bu karar. İyi kötü yaşanmış her şey atılacak o imza ile resmileşir, sonsuzluğa kazınır. Bu zamanlar sadece evlilik kararı almış iki kişi için değil, tüm aile ve sevdikleri için bol koşuşturmalı günlerdir. Her detay ince ince planlanır, düzenlenir. Özellikle gelin adayı için tüm bu işler oldukça zaman alıcı ve yorucudur. Şimdiye kadar anlattıklarımız bu koşuşturmacaların zor taraflarıydı. Güzel tarafları ise bol heyecanlı, mutlu ve coşkulu günler geçirmeniz. İşte biz de SevgiliKitabi.com olarak size, bu koşuşturmacalı günlerin en güzel taraflarını saklayabileceiniz harika bir seçenek sunuyoruz: düğün öncesi foto kitabı… Bu düğün hediyesi kitap ile hayatınızın en özel günlerini ölümsüzleştirebilecek, unutulmaz anılara dönüştürebileceksiniz.

düğün hediyesi

“Düğün Öncesi Albümü” ile bu unutulmaz günlerinize dair en güzel zamanlarınızı saklayabileceksiniz. Her anınızı en güzel şekilde fotoğraflayıp, bu mutlu görüntüleri sayfalarınıza en şık şekilde aktarabilirsiniz. Kitap sayfalarınızı kendi beğeninize göre dizayn edebilir, zevkinizi hediye tasarımınıza yansıtabilirsiniz. Eğer tasarım konusunda kendini çok yeterli bulmuyorsanız, sizin için hazırladığımız şablon sayfaları kullanabilir, tek butonla fotoğraflarınızı ekleyebilirsiniz.

Düğün Hediyesi Seçiminizi Hemen Yapın

Tüm bu düzenleme işlemlerini, siz kullanıcılarımız için özel olarak oluşturduğumuz online tasarım paneli ile yapabilirsiniz. Bu paneli kullanabilmek için hiçbir grafik bilgisine gerek yok. Sürükle-bırak şeklinde her türlü fotoğrafınızı sayfalarınıza kolayca ekleyebiliyorsunuz. Fotoğraflarınızı güzel sözlerle süslemek isterseniz, panelimizde bulunan “Güzel Sözler” butonuna tıklayarak sizin için hazırladığımız sözler arasından beğendiklerinizi seçebilirsiniz.

Yeni evlenenler için en güzel hediye seçeneklerinden biri olacak “Düğün Öncesi Albümü” ile yıllar sonra bile bakmaktan keyif alacağınız hoş, anlamlı bir hediye oluşturun. Fotoğraflarınızı albümlerde saklamak yerine bu foto kitabımızla hayata geçirin, canlandırın.

170 gram kuşe kağıda hazırlanacak ve 2 farklı ebatta (standart boy & büyük boy) hazırlayabileceğiniz bu foto kitap ile  heyecan dolu günlerinizi en anlamlı şekilde saklayın. Kitabınızı hazırladıktan sonra siparişinizi hemen verin. Bu anlamlı evlilik hediyesi 3 gün içinde hazırlanıp, özel kutusunda adresinize teslim edilsin.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı