FOTO KİTAP

Aile Albümü İle Anılar Hep Canlı

Ailemiz en değerli hazinemizdir. Hayatta bizi olduğumuz gibi seven, ne olursa olsun yanımızda olacaklarına inandığımız yegane insanlardır. Sevgileri karşılıksız, destekleri hep bizim mutlu olmamız içindir. Böylesine kopmaz bir bağla bağlı olduğumuz ailemize olan sevgimizi sayfalara dökmek, onlarla olan güzel zamanlarımızı zamana direnir hale getirmek güzel olmaz mıydı? En güzel aile fotoğraflarımızın olduğu bir aile albümü ile sevgi dolu anlarınızı istediğiniz an tekrar yaşayabilecek, o zamanları hatırlayıp keyifli bir sohbet başlatabilecek ya da zamanın ne kadar hızlı aktığını kendi gözlerinizle bir kere daha görebileceksiniz. Mutlu aile fotoğraflarınızın yer aldığı ve online olarak kolaylıkla hazırlayabileceğiniz “Aile Foto Kitapları” sayesinde en güzel günleriniz her zaman sizinle.

aile albümü

Güzel zamanları hep taze tutmanın, zamana karşı direnmelerini sağlamanın en güzel yollarından biridir fotoğraf albümleri. Evlendiğiniz andan itibaren yaşadığınız en güzel anılar, yıl dönümleriniz, bebeklerinizin dünyaya merhaba dedikleri o ana kadar pek çok özel hatıra “Aile Foto Kitap” sayfalarında yer bulabilecek. Bu güzel hatıraları tarih ve yer bilgileriyle süsleyip, altlarına o ana dair duygularınızı yazsanız ve üzerinden seneler geçtikten sonra hep beraber bu kitapla o anlara geri dönseniz, ne kadar güzel olurdu bir düşünsenize!

Aile Albümü Hazırlamak Çok Basit

Bunu yapmaksa çok kolay! Bir bilgisayar ve bolca hayal gücü yeter de artar bile… En sevdiğiniz fotoğraflarınızı seçiyorsunuz. Bu fotoğrafları online tasarım panelimiz yardımıyla kolayca sayfalarınıza ekliyorsunuz. Sonra bu fotoğrafları yine panelimizde yer alan renkli objeler, arka planlar ile süslüyorsunuz. Fotoğraflara minik, şirin notlar ekleyebiliyorsunuz ya da güzel sözler butonuna tıklayarak beğendiğiniz sözleri bir çırpıda sayfanıza yapıştırabiliyorsunuz. Tasarım ve düzenleme ile ilgili her şeyi tamamladıktan sonra siparişinizi oluşturuyorsunuz. Hazırladığınız aile fotoğraf albümü basılıyor ve adresinize teslim ediliyor. Ve size de bu güzel ve sn derece anlamlı albüme doya doya bakmak kalıyor!

Fotoğraf, yaşadığınız güzel günlere dair bıraktığınız en güzel hatıra. Onları kitaplaştırmak ise  aileniz ve sizden sonraki nesillere kalacak çok değerli bir anı… Ömür boyu saklayacağınız foto albüm ile sevdiklerinizi duygulandırmak, mutlu etmek için ne bekliyorsunuz?

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı