FOTO KİTAP

Sevgiline Ne Alabilirsin?

Sevdiğiniz doğum günü yaklaşıyor. Şimdiden kara kara “sevgiline ne alabilirsin?” diye düşünmeye başladın. Her doğum gününde aldığın hediyelerden de sıkıldın. Bu sene ona bambaşka, görünce şaşıracağı bir hediye almak istiyorsun. Ama bu hediyenin ne olacağına henüz karar veremedin. Sen araştırmalarına devam ederken, biz, SevgiliKitabi.com olarak sana farklı bir fikir verelim istedik. Sevgilinin görünce bayılacağı, seneler sonra bile hala anlamını koruyacak muhteşem bir hediye: “Aşk-ı Derun” foto kitabı…

sevgiline ne alabilirsin

Birbirinizin hayatına girdiğiniz günden itibaren her anınızı, mutlu, eğlenceli ya da kızgın, böyle bir kitapta toplayıp ona hediye etme fikri kulağa nasıl geliyor? Beraber paylaştıklarınızı ona tekrar hatırlatmak hatta birlikte hatırlamak ve ilişkinizin ne kadar özel ve güzel olduğuna bir kere daha şükretmek ne kadar keyifli olurdu sizin için. İşte “Aşk-ı Derun” ile tüm bunları dakikalar içinde ve muhtemelen kahkahalar eşliğinde yapma olanağına kavuşacaksınız.

Sevgiline Ne Alabilirsin?

Bu kitabın bir başka özelliği de sevgiliye el yapımı hediye fikirleri arasında en romantik ve en anlamlı seçeneklerden biri olması… Tüm kitabı siz, kendiniz hazırlayacak, sevginizi ve emeğinizi katacaksınız içine. Peki bunu nasıl yapacağınızı mı öğrenmek istiyorsunuz? Hemen anlatmaya başlayalım öyleyse.

Her şeyden önce bu düzenlemeyi yapabilmeniz için hiçbir grafik programı bilginizin olmasına gerek yok. SevgiliKitabi.com sizin için özel bir yazılım geliştirdi ve bunu bir tasarım paneli olarak hizmetinize sundu. Online olarak kullabildiğiniz bu panel ile kitabınızın kapağından son sayfasına kadar, sayfa tasarımlarınızda, içinde olmasını istediğiniz metinlere kadar her ayrıntıyı rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Panelin sol kısmında, sizin için hazırladığımız sayfa şablonlarından beğendiğini seçerek işe başlayabilirsin. Sonra, birlikte çekildiğiniz en güzel fotoğrafları kitabına tek tuşla eklemeye başlayabilirsin. Dilersen fotoğrafların altına, fotoğrafların çekildiği tarihi not alabilir ya da o anki duygularınızı kendi cümlelerinizle anlatabilirsiniz.

Bu romantik hediye, tasarımı itibariyle tamamen sizin beğeni ve isteğinize göre şekil alacak. Her sayfasında oluşturacağınız farklı farklı tasarımlarla eğlenceli bir kitap hazırlamanız çok kolay! Kitabınızı tamamlayıp, son şekline getirdiğinizde sipariş aşamasına geçebilirsiniz. Siz onayınızı verdikten sonra, sürpriz hediyeniz tam 3 iş günü içinde hazırlanacak, sizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek üzere yola çıkacak.

Bu sene ona bir sürpriz yapın. Sevginizle dopdolu bir kitap hazırlayın ve aşkınızı ona en eğlenceli şekilde bir kez daha gösterme şansını yakalayın!

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı