FOTO KİTAP

Online Fotoğraf Albümü Yapmak Çok Keyifli

Sevgilinle olan romantik hikayeni ölümsüz bir anıya çevirmek ister misin? Birlikte geçirdiğini her anı unutulmaz kılmak? Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin aynı tazelikte, aynı heyecanla hissetmek istemez misin? O halde hayatının en güzel hikayesini yazmak için hazır ol! Bu sadece senin ve onun hikayesi olacak. Kahramanları sadece sizsiniz. Her bir sayfada yer alacak fotoğraflar ve cümleler ikinizin hikayesini anlatacak. Online fotoğraf albümü oluşturmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı!

Bir düşünsene birlikte kutladığınız o sürpriz doğum günü, mutluluk ve huzurla karşıladığınız yeni akşamı ya da tadına doyamadığınız o renkli tatil günleri…Hepsi ama hepsi ilişkinizin değerli parçaları. Yıllar sonra bile bir fotoğraf size yaşanmışlıkları hatırlacak, yüzünüze bir gülümseme yerleşmesine neden olacak. Hatta kimi zaman belki bir şömine başında birlikte çevireceksiniz sayfaları. Tekrar tekrar hatırlayacaksınız mutlu anlarınızı. Yeniden birbirinize aşık olacak, “iyi ki yanımdasın” cümlesini haykıracaksınız sevdiğiniz insana.
online fotoğraf albümü

Tanıştığın ilk günden bugüne kadar olan en güzel anılarını “Bizim Hikayemiz” kitabıyla ölümsüz hale getirebilirsin. İlk tanışma, ilk bakışma, ilk öpüşme gibi sevgilinle birlikte en mutlu olduğunuz anların yanında istenmeyen vedaların yaşandığı ayrılık zamanları ve aşk için akıtılan gözyaşları gibi hüzünlü anılara da yer verebileceğin bu kitap sen nasıl istiyorsan öyle şekillenecek. Sevgiliye hediye ona özel hazırlanmalı öyle değil mi?

Online Fotoğraf Albümü

Hayatının en özel hikayesinin yazılı olacağı ve ömrünün sonuna kadar özenle saklayacağın bu kitabı oluştururken, sevgilinle yaşadığın unutulmaz anlarla ilgili en güzel fotoğrafları SevgiliKitabi.com online kitap hazırlama programı sayesinde sisteme yükleyebilir, duygularını ve düşüncelerini tüm içtenliğinle yazarak kendini dilediğin gibi ifade edebilirsin. İstersen kitabın tasarımında sistemde bulunan hazır görsellerden ve tasarımlardan da faydalanarak harika bir “Bizim Hikayemiz” kitabı ortaya çıkarabilirsin. Bundan sonra ise tek yapman gereken, hazırlamış olduğun kitabı basabilmemiz için sipariş vermen olacak.

Sen de sevgiline unutulmaz bir hediye vermek ve belki de daha sonra hazırlayacağın ikinci bir kitaba konu olacak harika anlar yaşatmak istiyorsan, hemen “Bizim Hikayemiz” kitabını tasarlamaya başla! Keyifle hazırlayacağın bu kişiye özel fotoğraf albümü ile aşkınızı tekrar tazeleme imkanı yakala!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı