FOTO KİTAP

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?

Tasarımını kendinizin hazırlayacağı bir albümle sevgilinize hayatının sürprizini yaşatmak istemez misiniz? Her sene her sene aynı hediyeler etrafından dönmekten ve aynı seçenekler arasında kararsız kalmaktan bıktıysanız,bu sene, sizi bu sıkıntıdan kurtaracak güzel bir haberimiz var. Birbirinden güzel ve birbirinden anlamlı foto kitaplar ile sevginizi, karşınızdaki insana çok farklı ve çarpıcı bir biçimde gösterme şansını yakalayabilirsiniz. “Sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır?” sorusu artık bu sene sizi zorlamayacak, tam tersi, hediyenizi hazırladıktan sonra, sevdiğiniz insana sürpriz yapmak için adeta günleri sayacaksınız.

sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır

Aşkınızın kitabını yazmak istemez misiniz? Sayfalarını aşkınızın başlangıcından itibaren yakaladığınız mutluluk kareleri ile doldurabileceğiniz “Romantik Sevgilim” foto kitap, konusunu kendinizin yazacağı çok anlamlı ve bir o kadar da yaratıcı bir hediye olacak. SevgiliKitabi.com’un sağladığı yazılım ile site üzerinden online olarak oluşturabileceğiniz sevgiliye romantik hediyeler sevginize tanıklık ederek, romantik anlarınızı ölümsüzleştirecek.

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır

“Romantik Sevgilim” foto kitabın içerisine anıların ve yaşanmışlıkların birer simgesi olan fotoğraflarınızın yanı sıra, duygu ve düşüncelerinizi dile getiren minik anekdotlar, güzel sözler, romantik şiirler ekleyebilir, içinizden geldiği gibi şekillendirebilirsiniz. Bunların tümünü yapmak hem çok kolay hem çok eğlenceli olacak sizin için. Hiçbir program bilmeseniz dahi, sizin için özel olarak dizayn edilmiş tasarım paneli yardımıyla sayfalarınızı kolayca oluşturacak, aklınızdan geçen her tür tasarımı kitabınıza yansıtabileceksiniz. İhtiyacınız olan tek şey sadece hayal gücünüz!

Bu hediyeyi oluşturduktan sonra kalbinizden geçenleri dilediğinizce dile getirmenin keyfini yaşıyor ve yaşatıyor olacaksınız. Bu kitap sayesinde sevginizi, aşkınızı sayfalar dolusu özgürce ifade edebilme şansına sahip olacaksınız. Ayrıca tasarımı size özgü olacağı için değerini ve anlamını hiçbir zaman yitirmeden, yıllarca özenle saklanacak keyifli bir hatıra olacak. Sevdiğiniz insan sizin hazırladığınız bu kitaba her baktığında sayfalara yansımış anılarınızı aynı canlılık ve mutlulukla hatırlayacak, ona böylesine anlamlı bir sürpriz yaptığınız için size minnettar kalacak.

Doğum günü hediyesi ne alsam?”sorusunun en güzel cevapları için sizi SevgiliKitabi.com’a bekliyoruz. Tamamen size özel romantik hikayenizi dile getireceğiniz bu anı kitabına, özel kutusu ile birlikte hemen sahip olabilirsiniz. Üstelik kuşe kağıt baskısı ile yıllara meydan okuyacak bir kalite ile…”

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı