FOTO KİTAP

Nişan Fotoğraf Albümü ile Anıları Saklayın

Nişan töreni, düğün öncesi son heyecandır. Birlikteliklerin resmileştirildiği ve ailenin bu mutlu ana tanıklık ettiği güzel zamanlardır. Bu özel günde aileler birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulur, genç çiftler de evliliklerine bir adım daha yaklaşmış olurlar. Sonrasında yaklaşan düğün günü için hazırlıklar yoğunlaşır, koşuşturmalar başlar. Siz nişan gününüzün de keyfini çıkarmak isteyenlerdenseniz bu mutlu gününüzün her dakikasını keyifle yaşarken, bu anları saklamayı da unutmayın. Bunun için sadece fotoğraf çekmek yetmez! Bu güzel dakikaları nişan fotoğraf albümü ile keyfili bir albüm haline getirin ve tüm sevdiklerinizle paylaşacağınız unutulmaz bir hatıra sahibi olun!

nişan fotoğraf albümü

Aile büyükleriniz, gülen yüzler, heyecanlı bakışlar, yüzükler, şık kıyafetler, pastalar ve mutlu sonla biten bir nişan hikayesi. Evliliğe giden yolda en önemli adımlardan biri olan nişanınızı ölümsüzleştirebilir ve her baktığınızda sayfalarını büyük bir keyifle çevireceğiniz bir fotoğraf kitabı oluşturabilirsiniz. 20 cm x 20 cm veya 30 cm x 30 cm ölçülerinde hazırlayabileceğiniz “Nişanımız” foto kitap ürünü, şık ve kaliteli baskısıyla evinizin baş köşesinde yer alacak ve nesiller boyunca aktarılabilecek bir kitap olacak. Üstelik bu özel fotoğraf kitabını tamamen kendi seçimlerinize göre düzenleyerek baskıya gönderebilirsiniz.

Nişan Fotoğraf Albümü

Online kitap düzenleme paneli sayesinde nişanınızdan seçtiğiniz özel kareleri bir araya getirerek bunları sizin için hazırladığımız birbirinden güzel şablon sayfalara ekleyebilirsiniz. Her fotoğrafınızın altına, o fotoğraf çekilirken yaşanan komik bir olayı ya da ufak anektodlar yazabilirsiniz. Tasarım panelinin sol kısmında bulunan renkli objelerle her sayfayı farklılaştırabilir, foto kitabınızı tamamen size özel bir tasarımla oluşturabilirsiniz. Bunları yapabilmeniz için hiçbir grafik ya da program bilgisi gerekmediğini de belirtelim. Sadece panelimizdeki ekleme butonları kullanmanız ya da sürükle-bırak şeklinde sayfaya dahil etmeniz yeterli. Hayal gücünüzün elverdiği ölçüde güzelleşecek ve farklılaşacak bu nişan fotoğraf albümü, tamamen sizin el emeğinizle hazırlanmış olacak.

Unutulmaz bir hatıra olacak olan “Nişanımız” foto kitap ürünüyle adeta film şeridini andıran bir albümü kolayca oluşturabilirsiniz. Bu kitapla, her baktığınızda size o özel günü aynı canlılığıyla hatırlatacak muhteşem bir albüm sahibi olacaksınız.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı