FOTO KİTAP

Gelin Damat Fotoğraf Albümü ile Hep Hatırlayın

Hayatınızın en güzel “evet” cevabını büyük bir mutlulukla verdiniz. Çünkü ömrünüzün sonuna dek yanınızda olmasını arzu ettiğinizi, dilediğiniz insanla karşılaştınız ve bir yastıkta kocamak en büyük arzunuz. Bir ömür sürecek bu yolculuk için hazırlıklarınız bitti ve coşkuyla, mutlulukla ve aşkla dolu müthiş bir düğün törenini geride bıraktınız. Bu özel günden sonra sanırız en çok yaptığınız şey ailenizle, dostlarınızla bir araya gelip, düğün fotoğraflarınıza teker teker bakmak, her bir fotoğrafı incelemek ve üzerine yorum yapmak. Bu keyifli zamanı bir de güzel fotoğraf albümümüzle paylaşmaya ne dersiniz? Fotoğraflarınızı bir ömür boyu yıpranmadan, aynı canlılığıyla yansıtacak gelin damat fotoğraf albümü ile anılarınızı en kolay şekilde saklayın.

gelin damat fotoğraf albümü

İyi günde, kötü günde beraber olmaya söz verdiğiniz eşinizle yeni hayatınıza adım attığınız düğün gününüzü “Düğün Öncesi Albümü” sayesinde ölümsüzleştirin. Düğün sabahındaki o tatlı telaşınızdan başlayan, arkadaşlarınızla kuaför hazırlıklarınızı gösteren, evden ayrılmadan ailenizle geçirdiğiniz o değerli dakikaları size hep hatırlatacak bu özel fotoğrafların hepsi, kendi hazırlayacağınız evlilik albümü ile can bulacak. Anılarımıza dair en önemli eşyalarımız olan fotoğraflarımız böylece yıpranmadan ve hiçbir zarar görmeden hep bizimle olacak.

Gelin Damat Fotoğraf Albümü

“Düğün Öncesi Albümü” her şeyden önce tamamen sizin zevkinizi yansıtacak bir albüm olacak çünkü sizin seçtiğiniz tasarımlarla şekillenecek. En beğendiğiniz fotoğraflarınızdan oluşturacağınız albümü hazırlamak da oldukça keyifli. “BU KİTABI DÜZENLE” butonuna bastığınızda karşınıza çıkan kitap boyutu alternatiflerinden birini seçerek tasarlamaya başlıyorsunuz. İsim, tarih gibi bilgileri kaydederek iç sayfaları düzenlemeye devam ediyorsunuz. Hazır sayfa şablonlarından dilediklerinizi seçerek en özel fotoğraflarınızı kendi özgün tasarımınızla yerleştiriyorsunuz. Sol panele fotoğraflarınızı yükledikten sonra yapacağınız işlem çok basit: Albümde yer almasını istediğiniz fotoğraflarınızı sayfalara sürükleyip bırakmak! Sayfalar üzerinde istediğiniz değişiklikleri yapmanıza imkan veren panel sayesinde “Düğün Öncesi Albümü”nü istediğiniz şekilde hazırlayıp sipariş verebiliyorsunuz.

SevgiliKitabi.com’un sunduğu bu özel yazılım sayesinde “Düğün Öncesi Albümü”nü tasarlamak çok kolay! En zor kısmı ise seçeceğiniz fotoğraflara karar vermek. Siz de anılarınızı ömür boyu taze tutacak bu düğün albümü tasarımına hemen sahip olabilir, çocuklarınıza bu mutlu anları miras bırakabilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı